Innovatiebijeenkomst 12-06-2018

Zoals jullie wellicht op deze site hebben gelezen zijn we gestart met innovatiebijeenkomsten om de onder andere de betrokkenheid van de leden binnen de vereniging te vergroten.

12 juni hebben we de eerste bijeenkomst gehad met bijna 20 enthousiaste en betrokken mensen om dit mooie initiatief vorm te geven.
Via deze weg geven een korte samenvatting van zaken die zijn besproken:
  • Er zijn diverse zaken waar we als bestuur beter op moeten anticiperen, belangrijk hierin is transparantie, communicatie en meer openheid naar de leden toe.
  • In het geheel moet de communicatie op alle vlakken binnen de vereniging beter, denk hierbij aan zaken als de website, binnen de jeugdcoördinatie en wat wij als bestuur doen.
  • Beleving en betrokkenheid binnen de vereniging, hoe kunnen we vanuit de jeugd en senioren beter spelers aan ons binden?
  • Hieruit voortvloeiend het vrijwilligersbeleid, we hebben nog steeds een tekort aan vrijwilligers. Hoe gaan we dit aanpakken en op welke manier?
  • Verbetering/aanpassing van het huidige beleidsplan.
  • Hoe vertegenwoordigen we onze vereniging naar buiten toe, welke uitstraling en uniformiteit bepalen we hierin?
We zijn heel verheugd hoe deze eerste bijeenkomst is verlopen en we gaan ook vaker bij elkaar komen met deze groep om bovenstaande en nieuwe zaken te bespreken en verder uit te werken.
Dit alles om samen te werken aan een betere vereniging!
By | 2018-06-23T12:57:50+00:00 juni 23rd, 2018|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Innovatiebijeenkomst 12-06-2018