Trainingspakken Jeugd

Wij willen als vereniging graag een aanzet maken om onze jeugdspelers allemaal van een trainingspak te voorzien. Wij denken hiermee een geweldige uitstraling te realiseren voor onze vereniging.
Hoe gaat dit dan in zijn werk?
De trainingspakken worden voor een bedrag van € 25,00 een jaar in bruikleen gesteld door de club aan de speler. De pakken worden dan uitgedeeld en aan het einde van het seizoen weer ingeleverd.
Mocht het pak niet ingeleverd worden of stuk gaan in deze periode, dan staat hier een boete op van € 50,00. Door de speler wordt in deze opzet een bruikleenovereenkomst getekend.
Maar voordat we willen overgaan naar een eventuele aanschaf willen we eerst onze jeugdleden polsen of hier interesse voor is. Daarom zullen bij de jeugdleidersbijeenkomsten aankomende week door Florus formulieren worden uitgedeeld om de interesse te peilen. Deze formulieren hebben wij graag voor 1 september ingevuld terug.
Hierna zullen we als bestuur hier een definitieve beslissing over nemen. Deze inventarisatie en eventuele realisatie zal dan uiteraard even tijd nodig hebben.