Beste ouders,

Het najaarsseizoen 2018 staat weer voor de deur, voor sommige teams zijn de bekerwedstrijden alweer begonnen.  Het weer wordt frisser, en daarmee groeit de behoefte om in de rust te kunnen genieten van een lekker kopje koffie, thee, of een andere warme versnapering.

Op zaterdagochtend wordt de kantine enkel bemand door een aantal vrijwilligers, echter hierbij is de steun van ieder team hard nodig. Vandaar dat we een beroep op de ouders doen om een paar keer per jaar een paar uurtjes te helpen. De leiders van ieder team zullen deze vraag bij u als ouders/verzorgers neerleggen. Wij hopen dat de leiders op u  als ouders/verzorgers kunnen rekenen.

Omdat er dit najaar 14 speelrondes tot  31 december 2018 zijn, en 9 teams die tot 13:00 uur spelen, is ieder team 1 tot 2x ingedeeld om ouders bereid te vinden om ondersteuning te bieden in de kantine.

• De ouders staan altijd onder begeleiding van 1 ervaren kracht.
  • Deze ondersteuning op zaterdag begint om 09:00 uur en duurt tot uiterlijk 13:00 uur en bestaat altijd uit 2 ouders van 1 team.
  • Om de belasting te delen, kan er ook gekozen worden voor 2 ouders van 09:00 tot 11:00 uur én 2 ouders van 11:00 tot 13:00 uur.
  • Het ondersteunen bestaat voornamelijk uit het schenken van koffie en fris en het verzorgen van de limonade voor de teams en het smeren van broodjes.

Als de ouders van het team dit samen weten in te vullen, dan hoeft de belasting niet meer dan 2 uurtjes per keer te zijn.

In het kort staat hieronder weergegeven wanneer de teams ingedeeld zijn.

Met vriendelijke groet,

De kantinecommissie