Eén van de communicatiekanalen van onze vereniging is de digitale Blauw-Witter. Deze e-mailnieuwsbrief werd het afgelopen seizoen bij thuiswedstrijden van het eerste elftal aan ruim 330 abonnees toegezonden.

Zoals iedereen ongetwijfeld zal weten is er in het voorjaar nieuwe wetgeving van kracht geworden op het gebied van privacy. Deze wetgeving, afgekort de AVG, bevat regels voor onder andere het toezenden van digitale nieuwsbrieven. Dit mag uitsluitend als hiervoor door de ontvanger nadrukkelijk toestemming is verleend.

Wat betekent dit?

Om hieraan te voldoen vragen wij alle abonnees zich opnieuw aan te melden voor het ontvangen van de digitale Blauw-Witter. Hiertoe verzenden wij aan alle bestaande abonnees een eenmalige nieuwsbrief met uitleg en de mogelijkheid om zich opnieuw aan te melden. Doe dit voor 10 september 2018. Daarna gaan wij voor de verzending gebruik maken van de nieuwe ‘AVG-proof’ verzendlijst.

Nog geen abonnee?

Ben je nog niet geabonneerd op de digitale Blauw-Witter en wil je deze toch ontvangen? Meld je dan via onderstaande button.

Aanmelden digitale Blauw-Witter