Heythuysen 1 speelde de eerste bekerwedstrijd thuis tegen 3e klasser NWC uit Asten. De ploeg uit Asten speelde het afgelopen seizoen nog in de 2e klasse. Vanaf het eerste fluitsignaal had NWC een groot veldoverwicht. Heitse stelde hier veel werklust en passie tegenover. Grote uitblinker werd goalie Martin Schreurs met aantal fantastische reddingen. In de 27e minuut werd het dan toch 0-1 en in de laatste minuut van het eerste bedrijf verdubbelden de gasten de score. In de tweede helft zagen de toeschouwers hetzelfde beeld. Pas in de slotfase kon NWC nog tweemaal score en won uiteindelijk met 4-0. De gasten waren duidelijk enkele maten te groot voor het jeugdig Heitse. Desondanks zit er toekomst in deze ploeg.
Opstelling Heythuysen:
Martin Schreurs, Tom van Lier (Siem Schreurs), Idse Prumpeler, Philippe Schonkeren, Lars Briels, Sjoerd v.d. Heuvel, Thijs van Montfort, Luuk Deckers, Tim Rutten (Cas v.d. Loo/Timo Hendriks), Wouter Bergervoet en Daan Engelen.

Heythuysen 2 speelde thuis de bekermatch met 1-1 tegen buur Haelen 2 gelijk. In de eerste helft bracht de nieuwe aanwinst Bart Drenth Heitse op voorsprong. Een kleine tien minuten voor tijd viel de gelijkmaker.

De dames verloren hun eerste bekerwedstrijd uit met 4-0 van Reuver VR1. Dit was een geflatteerde zege voor Reuver.

JEUGD
Alle jeugdteams speelden hun eerste bekerwedstrijden.
De JO19-1 moest tegen hoofdklasser SHH aantreden. In de 2e minuut kopte Siem Dorssers na uitstekende voorbereidend werk van Maikel Nieskens de 1-0 tegen de touwen. Hierna was duidelijk te zien dat de gasten een klasse hoger spelen. Na 90 minuten stond er een 7-1 overwinning voor SHH JO19-1 op het scorebord.
De JO19-2 verloor uit met 7-4 van SHH JO19-3. Noud van Melick (3x, waarvan een pingel) en Bo Silkens (1x) scoorden.
De JO17-1 speelde thuis met 2-2 remise tegen Kessel JO17-1. Cas Peeters en Jente Voermans waren trefzeker.
De JO15-1 speelde RKVB JO15-1 in de eerste helft van de mat. Na een 5-0 ruststand won de JO15-1 met 7-1. De treffers kwamen op naam van Sven Gaal (2x), Thomas Graef (2x), Jonah Joris (2x) en Sven Domenie (1x).
De JO15-2 kwam niet verder dan een 0-0 gelijkspel uit tegen ST Roggel/SVVH JO15-2. Er werden teveel kansen gemist.
De JO13-1 stond thuis bij de ranjapauze met 3-0 tegen RKVB JO13-1 achter. In de tweede helft werden de ruggen gerecht zodat de eindstand nog een kleine 4-3 nederlaag werd. Jan Daamen (2x) en Ruben Hebben (1x) waren succesvol.
De JO11-1 leed een 7-3 uitnederlaag in de derby tegen Haelen JO11-1. Alexander Lotsch, Robin van Roy en Daan Konickx troffen doel.
De JO11-2 verloor thuis na een aantrekkelijke match met 6-4 van Brevendia JO11-2. Caspar van Hoef, Thijs Verlinden, Sanne Schreurs en Abdalrahman Karjoum waren de goalscoorders.
De JO11-3 had thuis geen kind aan Haelen JO11-2 en zegevierde met 17-1. Bijna alle spelers scoorden.
De JO9-1 verloor in Kelpen met 10-1 van VV GKC/RKHVC JO9-1. Willem Verlinden maakte de Heitser treffer.
De JO8-1 versloeg thuis EVV JO8-1 eenvoudig met 17-0. Alle spelers scoorden minimaal een goal.
De JO8-2 leed ondanks een puike partij een 8-3 thuisnederlaag tegen RKVB JO8-1. Saar Tummers (2x) en Aquin Franssen (1x) deden het net van de tegenstander trillen.