Heythuysen 1 speelde de tweede bekerwedstrijd uit tegen 5e klasser Egchel 1 en won met 3-0. Heitse speelde een matige eerste helft waarin de thuisclub dankzij enkele slordigheden in de Heitser defensie een paar goede kansen kreeg. Goalie Coen Beijnsberger redde een keer bekwaam. In de eerste helft moest laatste man Lex v.d. Schoor wegens een blessure door allrounder Thijs v. Montfort worden vervangen. Vlak voor de theepauze speelde Heythuysen even met tien man. Captain Philippe Schonkeren moest met darmproblemen het kleedlokaal opzoeken. Met tien man scoorde Wouter Bergervoet in 43e minuut de 1-0 voor Heitse. In de rust werd Philippe Schonkeren door Jeroen Vrenken vervangen. Direct in de tweede helft moest keeper Coen Beijnsberger andermaal handelend optreden, waarna aan de overzijde Bart Drenth na een pass van Daan Engelen de 2-0 binnenschoot. Even later was de wedstrijd definitief beslist. Sjoerd v.d. Heuvel kapte in het strafschopgebied enkele spelers uit en trapte het leer via de onderkant van de lat binnen. Hierna speelde Heitse de wedstrijd “professioneel” uit en de 3-0 winst was een feit.
Opstelling Heythuysen:
Coen Beijnsberger, Tom van Lier, Philippe Schonkeren (Jeroen Vrenken), Lex v.d. Schoor (Thijs van Montfort), Siem Schreurs,  Sjoerd v.d. Heuvel, Idse Prumpeler, Stijn Peeters, Bart Drenth, Wouter Bergervoet en Daan Engelen.

Heythuysen 2 heeft uit de tweede bekermatch tegen HEBES 2 met 2-1 verloren. Al na 2 minuten stond men met 1-0 achter. Na een matige eerste helft was de stand 2-0 voor HEBES. In de tweede helft speelde Heitse beduidend beter, hetgeen resulteerde in een treffer van invaller en jeugdspeler Martijn Vrenken.

Heythuysen speelde 3 wedstrijden van een half uur in Roggel. De uitslagen waren:
Roggel 3 – Heythuysen 3   3-0
Heythuysen 3 – RKSVN 3  1-0 (goal Sacha v.d. Ven)
Heythuysen 3 – Melderslo 4   0-0.

Heythuysen 4 speelde thuis een oefenwedstrijd tegen Leveroy 3. Dankzij een afstandsknal van Jim Diesch kwam men nog op een 1-0 voorsprong, maar uiteindelijk werd er met 3-1 verloren.

JEUGD
Alle jeugdteams speelden hun tweede bekerwedstrijden.
De JO19-1 speelde uit met 3-3 tegen VV HEBES JO19-1 gelijk. Na een 2-0 achterstand kwam men dankzij treffers van Maikel Nieskens en Lars van Hinsberg langszij. HEBES kwam andermaal op voorsprong, maar vlak voor tijd scoorde Leroy Plas de gelijkmaker. Daarna miste Maikel Nieskens nog een pingel.
De JO19-2 versloeg thuis eenvoudig Reuver JO19-2 met 5-0 door doelpunten van Bo Silkens (2x), Noud van Melick (1x, fraai stiffie), Omid Naziri (1x) en Shadi Hamam (1x). Dank aan de interim coach Paul Raemakers voor het uithelpen en spelers Arjan Caelers en Remco Roumen van de JO17-1.
De JO17-1 verloor uit met 5-0 van SVC2000 JO17-1. Bij de rust was de stand nog 0-0. In het tweede bedrijf werden er teveel defensieve fouten gemaakt.
De JO15-1 won ook haar tweede bekermatch. Uit werd tegen Leveroy JO15-1 nipt met 4-3 gewonnen. Thomas Graef scoorde driemaal en “man of the match” Bent Schreurs een keer. Volgende speelt men thuis tegen Haelen JO15-1 voor een plaats in de tweede ronde.
De JO15-2 leed een 6-3 thuisnederlaag tegen Haelen JO15-2. Tristan Princen (2x) en Dion Pouwels (1x) waren succesvol.
De JO13-1 had uit geen kind aan Leveroy JO13-1 en zegevierde uiteindelijk met 15-0. De doelpuntenmakers waren Kyan Rooswinkel (4x), Jan Daamen (3x), Tuur Verkoulen (2x), Niels Kurstjens (2x), Thomas Geukemeijer (2x), Ilias Aerts (1x) en verder was er een own goal.
De JO11-1 won thuis knap met 6-1 van Roggel JO11-1. Jorn v.d. Ven (2x), Lars Stakenborg (1x), Robin van Roy (1x), Sil van Goor (1x) troffen doel en er was een eigen treffer. Dank aan Sacha v.d. Ven en Yuri van Goor voor het uithelpen als coaches.
De JO11-2 versloeg uit na een puike wedstrijd DESM JO11-1 met 3-2. Abdalrahman Karjoum scoorde tweemaal en er was een eigen doelpunt. Keeper Gino Wolters redde Heitse in de slotfase met een paar knappe reddingen.
De JO11-3 behaalde andermaal een monsterscore. Uit werd RKSVN JO11-3 met 22-0 verslagen. De goalscoorders waren Daan Vullers (9x), Noah Coolen (6x), Jasper Henderickx (2x), Wout Kurstjens (2x), Bram Nieskens (2x) en Els Neuteboom (1x).
De JO9-1 zegevierde thuis met 10-6 over Horn JO9-1. Na een 3-1 achterstand kwam men ijzersterk terug en won nog afgetekend.
De JO8-1 won uit met 12-1 van SHH JO8-1 en bereikte als eerste Heitser team de tweede bekerronde.
De JO8-2 versloeg uit na een prima gespeelde match Leveroy JO8-1 met 9-5. Ahmad Zakria (5x), Fabian Wijen (2x), Saar Tummers (1x) en Aquin Franssen (1x) waren trefzeker.

G-VOETBAL
Voor de G-teams begon de competitie.
Het eerste G-team verloor thuis nipt met 1-0 van het Maastrichtse RKHSV G1.
Het tweede G-team leed een 7-3 thuisnederlaag tegen ST TSC’04/Spcl. Irene G1. Koen de Holder scoorde driemaal.
Het derde G-team verloor thuis met 11-2 van FC Oda G3. Frank Rademakers en Joeri Barikjan waren succesvol.