Heythuysen 1 speelde de derde bekerwedstrijd uit tegen 4e klasser RKSVO 1. Dit is de club welke coach Paul v.d. Moosdijk het afgelopen seizoen trainde. Het werd een vernederende en pijnlijke 8-0 nederlaag voor Heitse. Al vanaf het eerste fluitsignaal van de referee was de thuisclub heer en meester op het veld. Heitse werd op alle fronten afgetroefd. Het tempo van RKSVO lag veel te hoog en Heitse grossierde in de eerste helft in defensieve fouten. Dit resulteerde in een 4-0 achterstand bij de theepauze. De beste fase van Heitse was het eerste kwartier van de tweede helft. Heythuysen kreeg zelfs een paar kansen maar o.a. een kopbal van Philippe Schonkeren vloog nipt langs het doel. Hierna was er wederom geen houden meer aan voor Heitse. RKSVO scoorde ook in de tweede helft viermaal en Heitse mag van geluk spreken dat de dubbelcijfers niet werden gehaald. Al met al een zeer harde les voor Heitse en een slechte generale voor de eerste competitiewedstrijd de volgende week thuis tegen Crescentia.
Opstelling Heythuysen:
Jasper Bergervoet, Remko Ouwerkerk (Bart Drenth), Philippe Schonkeren, Idse Prumpeler, Jeroen Vrenken, Thijs van Montfort, Siem Schreurs (Gachik Towmasjan), Stijn Peeters,  Wouter Bergervoet, Sjoerd v.d. Heuvel en Daan Engelen.
Eindstand poule Heythuysen 1:
1e  NWC   3-9  (16-3)
2e  RKSVO   3-6  (14-5)
3e  Heythuysen   3-3 (3-12)
4e  Egchel   3-0  (0-13)

Heythuysen 2 heeft thuis de derde bekermatch tegen FC Maasgouw 2 met 4-2 verloren. Heitse 2 kwam dankzij goals van Neil Timmermans (fraaie treffer) en Guus van Dalen op een 2-0 voorsprong. Nog in de eerste helft kwamen de gasten langszij en in het tweede bedrijf scoorde Maasgouw nog tweemaal.

Heythuysen 3 verloor uit de oefenwedstrijd tegen Leveroy 2 met 4-0.

Heythuysen 4 speelde thuis een oefenwedstrijd tegen RKSVN 4. In de tweede helft zette Rob Geenen Heitse op een 1-0 voorsprong maar dankzij een benutte pingel kwam RKSVN nog langszij.

De dames speelden twee bekerwedstrijden. Afgelopen dinsdag werd thuis met 5-3 van Oranje Blauw’15 VR1 verloren. Britt Pouls, Nannie Korsten en Indy Coolen waren doeltreffend. Vandaag leden de dames een 6-3 uitnederlaag tegen Bieslo VR1. Indy Coolen scoorde driemaal.

JEUGD
De jeugdteams speelden hun derde bekerwedstrijden.
De JO19-1 versloeg uit SVC2000 A1 simpel met 3-0 door treffers van Martijn Vrenken, Thomas Schreurs en Siem Dorssers. De score had veel hoger kunnen uitvallen. Er werden nog veel te veel kansen gemist.
De JO17-1 had een totale offday. Uit werd met 14-1 van Reuver JO17-1 verloren. Jochem Smits redde de spreekwoordelijke eer.
De JO15-1 was enkele maten te klein voor Haelen JO15-1. Dit resulteerde in een 10-1 thuisverlies. Thomas Graef was trefzeker.
De JO15-2 zegevierde uit eenvoudig met 5-1 over HEBES JO15-2 door goals van Tristan Princen (2x), Bono Geenen (1x), Victor Nicolai (1x) en Dion Pouwels (1x).
De JO13-1 verloor thuis na een 2-2 ruststand met 5-2 van Haelen JO13-1. Jan Daamen en Niels Kurstjens troffen doel.
De JO11-1 won uit met 8-5 van Leveroy JO11-1. De goalscoorders waren Daan Konickx (3x), Jorn v.d. Ven (2x), Jens van Roy (2x) en Syl van Goor (1x).
De JO11-2 versloeg thuis VV GKC/RKHVC JO11-2 met 7-3. De doelpuntenmakers waren Abdalrahman Karjoum (3x), Jayden Hendrix (2x), Sanne Schreurs (1x) en Thijs Verlinden (1x). De JO11-2 kwam een doelpunt tekort voor het bereiken van de tweede ronde.
De JO11-3 behaalde dankzij een 10-7 thuiszege tegen Roggel JO11-2 de tweede ronde. In dit spektakelstuk scoorden Lars Stakenborg (5x), Daan Vullers (3x), Boris Blaszczyk (1x) en ??? (1x).
De JO9-1 zegevierde thuis met 7-5 over HEBES JO9-1 door treffers van Willem Verlinden (4x), Najdat Zakria (2x) en Wiebe Joris (1x).
De JO8-2 won thuis overtuigend met 12-3 van buur Haelen JO8-2. Ahmad Zakria (5x), Liam Coolen (3x), Fabian Wijen (1x), Aquin Franssen (1x), Twan Joosten (1x) scoorden voor de Heythuysenaren. Verder was er nog een own goal.

G-VOETBAL
Het eerste G-team verloor thuis andermaal nipt met 1-0. Ditmaal was EHC G1 te sterk. “Man of the match” was keeper Robert Brouwers.
Het tweede G-team leed een 5-2 uitnederlaag tegen UDI G1. In een leuke en sportieve wedstrijd scoorden Wouter Korsten en Nick van Rijt voor Heitse.