Vanaf vandaag is de inschrijving geopend voor de eerste editie van de Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen 2019 powered bij Football4Fun!!

Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur. De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen €69,- (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit)

Nadat Football4Fun komende zomer voor de 5 keer op rij de Jumbo Panningen Voetbaldagen organiseert gaat Football4Fun ook de voetbaldagen in Heythuysen organiseren. De eerste editie van de Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen powered by Football4Fun  vindt plaats in week 28 van 9 t/m 12 juli op Sportpark Molenhoek.

Football4Fun is een voetbalschool gevestigd in Meijel die al vele jaren ervaring heeft met het organiseren en tot uitvoering brengen van uiteenlopende voetbalactiviteiten voor kinderen van uiteenlopende leeftijden en van verschillende voetbalniveaus. Belangrijke kernwaarden van Football4Fun zijn plezier, uitdaging, samenspel, respect, gezond en leren. Ook deze kernwaarden zullen terugkomen tijdens de voetbaldagen in Heythuysen.

Sinds kort heeft Football4Fun in RoMa Speelland een partner gevonden die ook tijdens de voetbaldagen in Heythuysen zal zorgen voor leuke en uitdagende voetbalattracties. Daarnaast heeft Football4Fun nog meer leuke dingen in petto….

Wacht niet te lang met inschrijven want VOL = VOL

poster_A4_football4fun.