We zijn verheugd om te vermelden dat vorige week zaterdag liefst 2 leden van onze vereniging zijn uitgeroepen tot jeugd- en grote Prins van de Kwakkert. Bij deze gefeliciteerd en Alaaf!

De receptie voor beide prinsen zal plaatsvinden op zaterdag 23 februari.

Jeugdprins Lars II
Lars Nieskens is lid van de club en was tot voor kort actief als speler in de JO15-2 (C2)
Bijna de hele familie is actief bij onze club vanaf jeugdleider Frank, ook kledingsponsor van zijn team, tot moeder Wendy die actief is op zaterdagmorgen in de kantine.
Laten we ook niet vergeten de rest van de voetballende leden van het gezin.
Lars gaat voorop in de polonaise. Hij wordt gedurende deze dagen bijgestaan door Jeugdvorstin Emma en zijn adjudanten Kris Bergs en Tijn Vossen (actief in de JO15-1 C1).
Prins Koen I
Koen Stoop heeft vanaf de jeugd in Heythuysen gevoetbald, via VVV is hij uiteindelijk terecht gekomen bij Veritas waar hij nu in het eerste elftal speelt.
Koen is actief bij onze club als trainer van de JO19-1 (A1) en is dan ook op de trainingsavonden en zaterdag te vinden op onze accommodatie.
Koen wordt dit seizoen bijgestaan door een mix van ervaring en jong talent, namelijk door Frank van Horne, Nick Meerts en Roy Peskens.
Frank is vader van 2 voetballende kinderen Dave en Stan bij onze vereniging. Nick en Roy maken deel uit van onze selectie.