Heythuysen 1 heeft uit met 2-0 van Eindse Boys 1 verloren. In de eerste helft waren de beste kansen voor Heitse, maar deze bleven onbenut. Dit was de eerste wedstrijd dit seizoen waarin Heitse niet tot scoren kwam. Door dit verlies zakt Heythuysen naar de derde plaats in de rangschikking.

Opstelling Heythuysen 1:
Martin Schreurs, Tom van Lier, Idse Prumpeler, Philippe Schonkeren, Jeroen Vrenken, Thijs v. Montfort, Sjoerd v.d. Heuvel, Luuk Deckers, Wouter Bergervoet, Gachik Towmasjan (Siem Schreurs) en Daan Engelen (Maikel Nieskens).

Scoreverloop:
1-0 Bram Knapen (27e minuut) en 2-0 Robin de Bruin (80e minuut) .

Toeschouwers: 100
Scheidsrechter: de Vries (Linne)
Man of the match:  Jeroen Vrenken.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was noodgedwongen op een plaats gewijzigd. In de basis stond Gachik Towmasjan ten faveure van Stijn Peeters (afwezig wegens andere activiteiten!!!). Twee weken geleden speelde Heitse ook al tegen Eindse Boys. Dat betrof een vooruitgespeelde wedstrijd. Toen werd er dankzij een goal van Wouter Bergervoet met 1-0 gewonnen. Heitse startte voortvarend aan de match. Een gekruld schot van captain Sjoerd v.d. Heuvel werd door de goalie uit het doel geranseld. Nog in de beginfase had Daan Engelen een reuzekans op de openingstreffer, maar allen voor de goalie stuitte hij op de keeper. Langzamerhand kwam Eindse Boys beter in de wedstrijd. Na een klein half uur spelen scoorde de thuisclub bij de eerste de beste kans de 1-0. Na niet geconcentreerd verdedigen kon Bram Knapen keeper Martin Schreurs verschalken. Nog in de eerste helft kwam ook Wouter Bergervoet oog in oog met de Eindse Boyse keeper, maar ook Wouter kom hem niet passeren. Het bleef bij een onnodige 1-0 achterstand bij de theepauze. In de tweede helft begon de thuisclub beter. Na een goed genomen corner kopte een aanvaller van de thuisclub de bal naast het doel. Aan de overzijde zag Sjoerd v.d. Heuvel zijn schot door de goalie gepareerd. Het Heitser spel was in de tweede helft beduidend minder. Toch kreeg Thijs van Montfort na een steekpass van Tom van Lier nog de kans op de gelijkmaker, maar zijn schot vloog over het doel. Ook claimde Heitse een strafschop nadat Sjoerd v.d. Heuvel in het strafschopgebied werd gevloerd. Helaas ging de referee hier niet in mee. De tegenaanvallen van Eindse Boys bleven gevaarlijk. Keeper Martin Schreurs redde een keer bekwaam. Tien minuten voor tijd viel de beslissing. Na onnodig balverlies werd de aanval goed uit gespeeld waarna Robin de Bruin de 2-0 tegen de touwen schoot. Het pleit was geslecht. Een 2-0 nederlaag was een feit. Vooral op basis van het vertoonde spel in de eerste helft had er zeker meer ingezeten. Na dit verlies zakt Heitse naar de derde plaats in de rangschikking. De volgende week speelt Heitse thuis tegen Walburgia.

Overige wedstrijden klasse Heitse 1:
Slekker Boys-SVH’39   1-3
Walburgia-VV GKC/RKHVC   0-1
Leveroy-RKSVV   0-2
SVVH-RKAVC   1-6
ST Joost-RIOS’31   2-4
MBC’13-Crescentia   2-0

Eindstand klasse Heitse 1:
1.   SVH’39 9-23 (35-11) Winnaar 1e periode
2.   VV GKC/RKHVC 9-21 (21-10)
3.  Heythuysen 10-21 (25-19)
4.   Eindse Boys 10-15 (27-14)
5.   RKAVC 9-14 (33-24)
6.   Slekker Boys 9-14 (19-14)
7.   Leveroy 9-14 (21-18)
8.   RKSVV 9-14 (18-21)
9.   RIOS’31 9-13 (15-12)
10. MBC’13 9-12(17-19)
11. Walburgia 9-7 (14-24)
12. St. Joost 9-5 (7-24)
13. SVVH 9-3 (8-24)
14. Crescentia 9-2 (7-33)

Heythuysen 3 speelde uit met 0-0 tegen nummer twee Laar 6 gelijk. Een verdiend gelijkspel voor het hardwerkende derde team.
Heythuysen 4 verloor uit met 3-0 van Roggel 4. Bij de rust was de stand nog 0-0.
De dames speelden thuis een puike match tegen ST Someren/NWC VR2. Vooral in de eerste helft was Heitse heer en meester. Er werden veel kansen gecreëerd, waarvan Indy Coolen er in het eerste bedrijf twee benutte.

JEUGD
De JO19-1 won thuis na een moeizame eerste helft toch nog ruim met 4-1 van hekkensluiter SVC2000 JO19-1 gewonnen. Captain Martijn Vrenken en Siem Dorssers scoorden beiden tweemaal.
De JO17-1 verloor thuis nipt met 3-2 van de nummer drie Venray JO17-2. Na een 3-0 achterstand kwam men in de slotfase van de wedstrijd nog sterk terug. Via een kopbal van Loek Habets en een stiffie van Jochem Smits werd het nog spannend. Helaas viel de gelijkmaker niet meer.
De JO15-1 speelde thuis met 1-1 remise tegen Slekker Boys JO15-1. Spits Thomas Graef bracht Heitse via een benutte pingel op voorsprong, maar nog in de eerste helft kwamen de gasten langszij. Al met al een billijk gelijkspel.
De JO11-1 versloeg uit Horn JO11-1 eenvoudig met 7-3 door goals van Robin van Roy (3x), Jens van Roy (1x), Syl v. Goor (1x), Daan Konickx (1x) en Lars Stakenborg (1x).
De JO11-2 leed een 5-1 uitverlies tegen SVC2000 JO11-2. Laurens van Putten trof doel.
De JO8-1 zegevierde thuis met 3-1 over DESM JO8-1. Een 1-0 achterstand werd door doelpunten van Stan v. Horne, Ole v.d. Ven en Funs Beurskens nog in winst omgebogen. Men heeft nog een punt nodig om zich kampioen van de najaarsreeks te noemen.

G-VOETBAL
De G-teams speelden hun laatste wedstrijden van de najaarsreeks.
Het eerste G-team verloor uit met 5-0 van VV SCM G1 en eindigde op de vijfde plaats.
Het tweede G-team leed een 7-1 thuisnederlaag tegen FC Oda G2. Kevin van Rijt zette Heitse nog voorsprong, maar hierna waren de gasten duidelijk sterker. Door deze zege werd FC Oda G2 kampioen, proficiat. De G2 bereikte de eveneens de vijfde plaats.
Het derde G-team verloor thuis nipt met 6-4 van Venlosche Boys G2 dankzij treffers van Roy Claessens (3x) en Sam Korten (1x). De G3 werd 6e in de eindrangschikking.