S.V. HEYTHUYSEN EN HOERA KINDERCENTRA TEKENEN SAMENWERKING

Voetbalclub S.V. Heythuysen en Hoera kindercentra tekenden afgelopen week een samenwerkingsovereenkomst om het bewegen en sporten van kinderen van 4 tot 13 jaar in Heythuysen te bevorderen.

Belang van sporten en bewegen
Bewegen en sporten is belangrijk voor kinderen; het is goed voor de ontwikkeling van de motoriek en conditie en het is een gezonde en leuke manier van ontspannen. Ook is bewegen belangrijk voor de ontwikkeling van de hersenen en het concentratievermogen van een kind. Al spelend leren kinderen belangrijke dingen als samenwerken, beurt verdelen en omgaan met winnen en verliezen.

S.V. Heythuysen en Hoera kindercentra onderschrijven het belang van bewegen en sporten voor kinderen en gaan samenwerken om te bevorderen dat kinderen van 4 tot 13 jaar in Heythuysen en omgeving, met plezier bewegen en sporten.

BSO Hoera Chill out!

Hoera biedt met ingang van 4 februari 2019 buitenschoolse opvang (BSO) aan in Heythuysen onder de naam ‘BSO Hoera Chill out!’. Hoera maakt hiervoor mede gebruik van het sportpark en de kantine van S.V. Heythuysen. Hierdoor ontstaan er veel meer mogelijkheden voor het aanbieden van gevarieerde sport- en beweegactiviteiten tijdens de buitenschoolse opvang.
Om de buitenschoolse opvang in de kantine van de voetbalclub ook een huiselijk gezicht te geven, wordt de aankleding vernieuwd. Zo kunnen de kinderen fijn sporten maar ook binnen gezellige activiteiten doen en even lekker tot rust komen.

Sandra Leijssen (clustermanager Hoera Leudal), Rudie Peeters (directeur Hoera kindercentra) en Frits Colbers (S.V. Heythuysen).

Over SV Heythuysen en Hoera kindercentra
– SV Heythuysen telt als voetbalclub ongeveer 480 leden van wie ongeveer 250 jeugdleden. De huidige clubkleuren zijn blauw–wit. SV Heythuysen speelt en traint op sportpark “Molenhoek”. Aan spelende leden heeft de club zes seniorenteams, een damesteam, 17 jeugdteams, vier G-teams (drie senioren en een jeugdteam) en een groep “Mini F”. www.svheythuysen.nl
– Stichting Hoera kindercentra heeft 35 locaties in de gemeenten Peel en Maas, Leudal,
Nederweert en Weert. Hoera biedt dagopvang, peuterprogramma’s, buitenschoolse
opvang en gastouderopvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Liefst in integrale kindcentra waar kinderen met elkaar spelen, ontdekken en opgroeien. www.hoerakindercentra.nl

Wilt u graag meer informatie? Neemt u dan contact op met Sandra Leijssen, clustermanager Hoera Leudal: T: 06-17500637.