• Herinrichting kantine: Neemt met levering van stoelen en krukken vorm aan. Lampen zullen vervangen worden. Vervangen van de tafels heeft vertraging opgeleverd i.v.m. niet passende tafel bladen.
  • Veldverlichting: We stappen af van de mobile oplossing. De investering hierin blijkt geen vruchten af te werpen. De verandering van trainingstijden voor de teams geeft enige oplossing. We onderzoeken het vergroening van de verlichting met een uitbreiding naar veld 2A. Hiervoor moet nog voor 12.000 euro financiën gezocht worden.
  • KNVB opleiding voor TC3 en HJO starten binnenkort. We hebben momenteel geen aanmelding binnen de vereniging hiervoor. Kosten en opties voor het aanbieden van een cursus jeugdtrainer voor onze vrijwilligers worden geïnventariseerd.
  • Veiligheid bij aankomst en vertrek met de fiets laat te wensen over. We gaan de ingang bij het entree loket op trainingsavonden en op zaterdag afsluiten voor fietsen. Fietsen worden geacht door de atletiek poort te gaan.
  • Volgende vergadering 1 april 2019