Binnen onze G-afdeling kunnen mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking door het voetbalspel genieten van een leuke activiteit. Plezier aan het voetbal staat bovenal voorop. De afdeling bestaat inmiddels uit 1 jeugd team en 3 senioren teams. Voor het G3 team zijn we op zoek naar een nieuwe trainer/begeleider.

Het liefst heb je ervaring met de omgang met mensen in onze doelgroep. Je moet met de beperkingen van de spelers om weten te gaan. Ervaring met G Voetbal is zeer welkom. Op voetbal gebied verondersteld deze vrijwilligersfunctie dat je kennis hebt (c.q. gaat nemen) van de spelregels in het G-voetbal.

De trainingen zijn op donderdag avond, Trainingen wordt op een variabele manier ingevuld en aangepast aan het individueel niveau. Hierbij dienen jeugdtrainingen als handvat. Wedstrijden zijn op zaterdag middag. Hierbij moet bedacht worden dat de verplaatsing naar de uitwedstrijden (regionaal niveau) met eigen auto gedaan moeten worden.

Gewoonlijk wordt na de training en de wedstrijd het verloop besproken. In onze kantine wordt dan ook gelegenheid genomen om samen met spelers iets te drinken. Dit is ook het moment dat spelers indien gewenst hun zegje kunnen doen. De trainer/begeleider draagt zorg voor de nodige begeleiding in deze.

Voel je je aangesproken? Zie je mogelijkheden om ons te helpen? Voor verdere informatie kan contact opgenomen worden met Wim Reijnen (0475-582250 of w.reijnen@kpnplanet.nl).

Natuurlijk kun je ook via info@svheythuysen.nl je belangstelling kenbaar maken.