Heythuysen JO11-2 is dankzij een 8-0 thuiszege tegen MMC Weert JO11-3 ongeslagen kampioen van de voorjaarsreeks geworden. Met nog een wedstrijd te spelen is Heitse niet meer door de achtervolgers in te halen. Na een stroeve start (zenuwen) werd vandaag zeer overtuigend met 8-0 van MMC Weert gewonnen. De doelpuntenmakers waren Jayden Hendrix (2x), Abdalrahman Karjoum (2x), Sanne Schreurs (2x), Ruben Dolstra (1x) en Sharyan Sinnathirai (1x).
Na het laatste fluitsignaal van referee Guus van Dalen werd op het veld en in de kantine flink gefeest. Andermaal schalde “We are the champions” door de luidsprekers.
De JO11-2 heeft nu 30 punten uit 10 gespeelde wedstrijden. Er werden tot dusver maar liefst 101 keer gescoord.
De treffers kwamen op naam van de navolgende spelers:
Sanne Schreurs (18x), Abdalrahman Karjoum (17x), Thijs Verlinden (13x), Jayden Hendrix (10x), Caspar van Hoef (10x), Sharyan Sinnithirai (8x), Laurens van Putten (8x), Ruben Dolstra (5x), Finn Schiffelers (3x), Lisanne Nieskens (2x) en Guus v.d. Steen (2x).Verder waren er nog vijf eigen doelpunten.
Alle spelers behalve keeper Gino Wolters hebben gescoord.
De leiders van de JO11-2 zijn Frank Nieskens en Bas Verlinden