Heythuysen JO8-2 is thuis dankzij een 17-1 overwinning kampioen van de voorjaarsreeks geworden.
Van de 11 gespeelde wedstrijden werden tien gewonnen en slechts een verloren. In maar liefst negen wedstrijden scoorden de JO8-2 tien of meer treffers. Ook vandaag was de JO8-2 oppermachtig en de match was al snel beslist.
Na afloop van de wedstrijd ontstond er spontaan een prachtig feest op het speelveld met de ouders en de vele supporters. In de kantine kreeg de party zijn vervolg. Natuurlijk werd “we are the champions” gespeeld. Het bleef nog lang onrustig in de kantine.
Het team bestaat uit de navolgende spelers/speelsters:
Dinand Bergmans, Liam Coolen, Aquin Franssen, Alexander Houben, Twan Joosten, Vince Opbroek, Raff Schiffelers, Lois Schmitz, Saar Tummers, Fabian Wijen en Ahmad Zakria.
De leiders van de JO8-2 zijn Ivo Franssen, Sjoerd Opbroek en Elise Schonkeren.

Jongens en meisjes van de JO8-2 proficiat met het kampioenschap.