Heythuysen 2 is dankzij een 2-2 gelijkspel thuis tegen DESM 3 op een zeer fraaie tweede plaats in de eindstand geëindigd. “Man of the match” was Rens Seunis met twee sublieme treffers, waarvan de tweede a la Marco van Basten in de gewonnen EK finale van 1988. Na een 2-1 voorsprong bij de rust scoorden de gasten in het tweede bedrijf nog de gelijkmaker. Verder lieten de mannen van Baer en Henk het niet meer komen. De second place was een feit. In negentien wedstrijden werd slecht viermaal verloren waaronder twee keer tegen de kampioen Merefeldia 3.
Heythuysen 3 zegevierde thuis simpel met 5-1 over DESM 7. “Grote” man was JO19-1 speler Baerke v.d. Bercken. Baerke scoorde driemaal en bereiden nog een andere goal voor. De andere twee treffers kwamen op naam van Tim Cillekens en veteraan Bart Overmans. Bij minimaal een gelijkspel komende zondag thuis tegen Haelen 4 wordt de mooie derde plaats behaald in de eindafrekening.
De veteranen versloegen uit hekkensluiter RKMSV 35+1 duidelijk met 5-1 door doelpunten van Bas Verlinden (2x), Maarten Reuvers (1x), Mike Reijnders (1x) en Sacha v.d. Ven (1x). Door dit resultaat eindigt men op de vijfde of zesde plaats in de eindrangschikking. Als Crescentia de laatste wedstrijd niet wint, eindigt men in het linkerrijtje.
De dames verloren hun laatste competitiematch thuis met 2-1 van VCH VR1 en eindigen op een achtste plaats.
Indy Coolen was in haar laatste wedstrijd succesvol. Zij gaat de overstap naar Leveroy maken. We wensen Indy succes. Dit was tevens de laatste wedstrijd van coach Rob Raemakers. Zijn grootste succes was het behalen van de titel in het seizoen 2015-2016. Na zeven seizoenen gaat Rob zijn geluk bij Merefeldia beproeven. We danken Rob voor zijn bewezen diensten en wensen hem veel geluk bij Merefeldia. Ook dank aan assistent scheids Herman Rijks voor het vele jaren vlaggen.