Heythuysen JO9-1 is dankzij een 7-4 uitzege in de derby tegen Roggel JO9-1 kampioen van de voorjaarsreeks geworden.
In Roggel was de JO9-1 duidelijk te betere ploeg, alleen scoren was lastig. Na veertig minuten stond een 7-4 winst op het scorebord door treffers van Willem Verlinden (3x), Nathan Mom (1x), Colin van Moorsel (1x), Sem Somers (1x) en Najdat Zakria (1x). Van de elf gespeelde wedstrijden werden er tien gewonnen en slecht een keer verloren. In totaal scoorde de JO9-1 maar liefst zeventig treffers, te weten:
Willem Verlinden (24x), Najdat Zakria (13x), Wiebe Joris (10x), Sem Somers (8x), Ties van Heel (5x), Siem Quicken (5x), Colin van Moorsel (2x) en Natham Mom (1x). Verder waren er nog twee eigen doelpunten. Iedere speler heeft minimaal een goal gemaakt, behalve de uitstekende goalie Mohammed Karjoum.
De leiders van de JO9-1 zijn Rob van Heel en Leon van Moorsel.
Na afloop van de wedstrijd begon spontaan het feest op het veld van Roggel. In de kantine ging de party verder tijdens de klanken van “We are the Champions”. Na de “beruchte” speech van de voorzitter werd er nog danig gefeest.

Jongens en leiders proficiat met deze geweldige prestatie.