Heythuysen 3 heeft de laatste competitiematch thuis tegen Haelen 4 met 4-3 verloren. Na een 1-0 achterstand scoorde Koen van Beerendonk nog in de eerste helft de tussentijdse gelijkmaker. Nadat de gasten in het tweede bedrijf op een 3-1 voorsprong kwamen, maakte JO19-1 speler Baerke v.d. Bercken de 2-3. Haelen scoorde vlak voor tijd de 2-4. De anschlusstreffer van Siem Schreurs viel in de blessuretijd en kwam derhalve te laat. Het derde eindigt hierdoor op een fraaie vierde plaats. Het bijna geheel nieuwe team o.l.v. coach Hans Frenken heeft het dit jaar dus uitstekend gedaan. Dit geeft de burger de moed dat er misschien het volgend seizoen nog meer in het vat zit.
Nadat afgelopen weekend het eerste G-team kampioen werd, speelden het tweede en derde G-team haar laatste match van het seizoen. Het tweede G-team verloor thuis met 4-2 van ZSV G1. Captain Wouter Korsten en Nick van Rijt scoorden voor de Heythuysenaren. Het team eindigde in de middenmoot. Het derde G-team leed een ruime 12-2 thuisverlies tegen FC Oda G3. Ferry van Egeraat en Joeri Barikjan waren trefzeker. Het werd slecht een punt behaald, maar het plezier in het voetballen vergoedt alles.
De JO11-1 verloor haar laatste competitiewedstrijd uit met 5-3 van Eindse Boys JO11-1. Daan Konickx, Robin van Roy en Jorn v.d. Ven troffen doel. Hierdoor eindigt de JO11-1 precies in de middenmoot op de zesde plaats.
Het geweldige kampioenschap van de JO9-1 dankzij een 7-4 uitzege tegen Roggel JO9-1 is al in het nieuwsitem aan bod gekomen. Willen Verlinden (3x), Nathan Mom (1x), Colin van Moorsel (1x), Sem Somers (1x) en Najdat Zakria (1x) waren succesvol.
De JO11-2 speelde een toernooi bij SHH uit Herten en behaalde een verdienstelijke derde plaats.