Zondag 16 juni vind de slotdag plaats voor alle leden, supporters, sponsoren, vrijwilligers en liefhebbers van S.V. Heythuysen. Het programma voor de jeugd is al bekend en te vinden op de site. In de onderstaande link aan het eind van het bericht vind je ook de teamindeling en programma voor de senioren en a jeugd welke zich hebben aangemeld. Heb je je niet aangemeld en wil je toch mee ballen, voeg je dan aanstaande zondag zelf bij een van de teams. Aanwezig 13.00 uur, start program 13.15 uur!
Verder is iedereen welkom, ook als je je niet hebt aangemeld. Het beloofd een feestelijke middag te worden met voetbal plezier, Top DJ, drankjes en misschien nog wel een dansje! Ben er bij op deze feestelijke afsluiting van het Seizoen! In het programma van de senioren is rekening gehouden met de huldiging der Kampioenen, zodat deze alle eer ontvangen welke ze verdienen!
Tot aanstaande zondag!