Op 24 augustus openen we het nieuwe seizoen. Dan willen we dat het sportpark er goed opgeruimd bijligt.

Hiervoor gaan we het sportpark een extra onderhoudsbeurt geven zodat het geheel er netjes bijligt.

Lichte werkzaamheden zoals schoffelen, bezemen, reclame borden poetsen, doelen onderhouden, prullen bakken controleren worden door de leden uitgevoerd.

Leden die zich opgeven worden in kleine teams ingedeeld. Elke team wordt begeleidt door iemand uit het reguliere team van onze vrijdag-vutters.

We starten die zaterdag om 09:00 uur en verwachten om 15:00 klaar te zijn. Tijdens pauze en de “schaft” verzorgen wij de drank en een hapje.

Meldt je aan ons contact formulier op de website of direct via een mail naar info@svheythuysen.nl