Weekendverslag 31 augustus en 1 september

Heythuysen 1 speelde de eerste bekerwedstrijd thuis tegen 4e klasser RKMSV uit Meijel. Na een boeiende match werd er ongelukkig in de blessuretijd met 3-2 verloren. Heitse kende een bliksemstart en stond al na 40 seconden met 1-0 voor. Nadat Lenn Frenken en Siem Dorssers nog misten schoot Martijn Vrenken de bal beheerst tegen de touwen. In de 11e minuut maakte de gasten dankzij een fraaie individuele actie de gelijkmaker en nog in het eerste bedrijf scoorde dezelfde speler andermaal na een uitstekende actie de 1-2. Ook in de tweede helft startte Heitse voortvarend en in de 49e minuut viel de gelijkmaker. Na een goed genomen corner van Lenn Frenken kopte spits Siem Dorssers de 2-2 binnen. In de loop van de tweede helft werden de gasten sterker, maar Heitse hield knap tot de blessuretijd stand. Na een handsbal in het strafschopgebied, benutten de Meijelnaren de toegekende penalty via de binnenkant van de paal. Dit was uiterst zuur voor het hardwerkende Heitse. Desondanks zit Heythuysen op de goede weg.
Opstelling Heythuysen:
Jasper Bergervoet, Jeroen Vrenken, Tom van Lier, Philippe Schonkeren, Remko Ouwerkerk (Bart Drenth), Siem Schreurs, Martijn Vrenken, Thijs van Montfort, Lenn Frenken, Siem Dorssers (Wesley van Montfort) en Daan Engelen.
Scheidsrechter: Rongen (Merselo)
Man of the Match: Lenn Frenken.
Toeschouwers: 75.

Heythuysen 2 speelde thuis de bekermatch tegen SVC2000 2 en won vrij simpel met 3-0. In de eerste helft scoorde captain Nick Meerts uit een strafschop en in het tweede bedrijf scoorde Timo Hendriks tweemaal.

Heythuysen 3 zegevierde uit dikverdiend in de bekerwedstrijd tegen Haelen 4 met 3-0. De treffers kwamen op naam van Rob Luijten, Noël Vaessen en Merhawi Zeray. In de het doel stond de goalie van het vierde Lars Henderickx. Nu weet Lars ook weer wat een clean sheet is.

JEUGD
Alle jeugdteams speelden hun eerste bekerwedstrijden.
De JO19-1 versloeg uit in de derby Roggel JO19-1 met 2-0. Voor rust scoorde Martijn Vrenken uit een pingel en in de slotfase maakte Roan v.d. Wal de allesbeslissende 2-0.
De JO17-1 leed een 4-1 thuisnederlaag tegen het een klasse hoger spelende ST Panningen/Egchel JO17-1. Het spel was zeker niet onaardig, maar de gasten waren toch de betere ploeg. Vlak voor tijd scoorde “goaltjesdief” Thomas Graef voor de Heythuysenaren.
De JO15-1 behaalde thuis een knappe 2-0 zege tegen het sterke ST Panningen/Egchel JO15-1. In de eerste helft waren de gasten duidelijk sterker. Na de ranjapauze sloeg Heitse dankzij doelpunten van Bent Schreurs en Jonah Joris toe.
De JO15-2 verloor uit geflatteerd met 6-0 van RKSVN JO15-2.
De JO13-1 leed een nipte 2-1 uitverlies tegen VV Kessel JO13-1. Niels Kurstjens was trefzeker.
De JO13-2 was een maatje te klein voor ST Roggel/SVVH JO13-2 en verloor met 9-1. Martijn Mom was succesvol.
De JO11-1 speelde thuis een puike partij tegen Haelen JO11-1 en won na 60 minuten afgetekend met 12-1.
De JO11-2 verloor uit met 5-2 van RKVB JO11-1. Sven Quicken en Fleur Kusters troffen doel.
De JO10-1 leed eveneens een 5-2 uitnederlaag in Baexem, tegen RKVB JO10-1. Ties van Heel en nieuwkomer Matteo van Leeuwen waren de goalscoorders.
Het nieuw geformeerde meisjesteam JO10-2M verloor thuis met 18-2 van SHH JO10-4. Lois Schmitz en Quincy Verhoeven maakten de treffers.
De JO9-1 speelde uit een zeer aantrekkelijke match tegen SVC2000 JO9-1. Het werd een 6-6 gelijkspel. De doelpuntenmakers waren Ole v.d. Ven (3x), Funs Beurskens (2x) en Pim van Goor (1x).
De JO9-2 speelde thuis na een puike partij met 5-5 tegen RKSVN JO9-1 gelijk. Aquin Franssen (2x), Ahmad Zakria (2x) en Twan Joosten (1x) deden het net van de tegenstander trillen.
De JO8-1 verloor thuis een zeer doelpuntrijke wedstrijd met 21-7 van VV HEBES JO8-1. Giovanny Knoops (5x) en Wessel van Rooyen (2x) scoorden voor de thuisclub.

By |2019-09-04T09:53:12+02:00september 1st, 2019|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Weekendverslag 31 augustus en 1 september