Weekendverslag 7 en 8 september

Heythuysen 1 heeft de tweede bekermatch uit tegen 4e klasser BEVO 1 met 3-1 gewonnen. De geblesseerde aanvoerder Philippe Schonkeren werd door Max Menting vervangen. Heitse speelde een goede eerste helft en stond bij de rust met 2-0 voor. Na een kwartier spelen scoorde Martijn Vrenken met een beheerst schot de 1-0 en vlak voor de theepauze verdubbelde spits Siem Dorssers na goed terugleggen van Daan Engelen de 2-0. In de tweede helft speelde Heitse minder. De thuisclub scoorde al snel de anschlusstreffer. Hierna waren aan beide zijden kansen om te scoren. Halverwege het tweede bedrijf kwamen Gachik Towmasjan en Wouter Bergervoet het veld in, wat nieuw elan gaf. Diep in de blessuretijd besliste Daan Engelen definitief de wedstrijd. Al met al een mooie overwinning.
Opstelling Heythuysen:
Jasper Bergervoet, Remko Ouwerkerk, Tom van Lier, Jeroen Vrenken, Max Menting (Bart Drenth), Siem Schreurs, Martijn Vrenken, Thijs van Montfort, Lenn Frenken (Gachik Towmasjan), Siem Dorssers (Wouter Bergervoet) en Daan Engelen.
Scheidsrechter: Berben (Beegden)
Man of the Match: Remko Ouwerkerk (begonnen aan zijn tweede jeugd).
Toeschouwers: 50.

Heythuysen 2 heeft ook haar 2e bekerwedstrijd in winst omgezet. In Weert werd Laar 3 overtuigend met 4-0 verslagen door treffers van Luuk Deckers (2x), Rens Seunis (1x) en Wesley van Montfort (1x). Het tweede heeft in de laatste bekermatch thuis tegen Brevendia 3 genoeg aan een gelijkspel voor het behalen van de 2e ronde.

Heythuysen 3 verloor thuis met ruime 6-2 cijfers van SVH’39 4. De gasten waren duidelijk de betere ploeg. Leroy Plas en Mer Zeray scoorden voor Heitse

Heythuysen 4 speelden een toernooitje bij RKSVN te Neer. Er werden drie wedstrijden van een half uur gespeeld. Er werd drie keer verloren. De uitslagen waren: Baarlo 7 – Heythuysen 4  1-0, RKSVN – Heythuysen 4  4-0 en Roggel 5 – Heythuysen 1-0.

JEUGD
De jeugdteams speelden hun tweede bekerwedstrijd.
De JO19-1 versloeg thuis in de derby Haelen JO19-1 met 3-0. In een meer spannende dan goede wedstrijd opende Roan v.d. Wal vlak voor de rust de score. In de slotfase scoorden Maikel Nieskens en andermaal Roan v.d. Wal met een fraaie treffer de tweede en derde treffer. Door deze zege is de JO19-1 bijna zeker van het bereiken van de 2e ronde.
De JO17-1 verloor uit met 4-2 van het een klasse hoger spelende HBSV JO17-1. Helaas werd een 2-1 voorsprong nog uit handen gegeven. Thomas Graef en Sven Gaal waren trefzeker.
De JO15-1 zegevierde uit in de derby tegen Haelen JO15-1 met 4-1. De JO15-1 speelde een klasse eerste helft. Bij de ranjapauze was het al 4-0 voor de Heythuysenaren. Jonah Joris (3x) en Lars Nieskens (1x, een wereldgoal) deden het net van de tegenstander trillen. De volgende week speelt de JO15-1 thuis tegen ST Roggel/SVVH JO15-1 voor een plaats in de 2e ronde. Winst is noodzakelijk.
De JO13-1 leed een 7-0 thuisnederlaag tegen het sterke RKSVN JO13-1.
De JO13-2 verloor uit ruim met 11-1 van RKSVN JO13-2. Captain Caspar van Hoef benutte een penalty.
De JO11-1 won uit knap met 7-1 van SHH JO11-1 en staat met een been in de 2e ronde. De goalscoorders waren Syl v. Goor (2x), Daan Konickx (1x), Jorn v.d. Ven (1x) en er waren maar liefst drie own goals van SHH.
De JO11-2 had thuis geen kind aan Leveroy JO11-1 en won uiteindelijk met 13-2. De doelpuntenmakers waren Willem Verlinden (6x), Sven Quicken (3x), Siem Quicken (2x), Fleur Kusters (1x) en Najdat Zakria (1x).
De JO10-1 leed na een aantrekkelijke wedstrijd een 7-5 thuisverlies tegen HEBES JO10-1. “Grote man” was Ties van Heel met vier treffers. Wiebe Joris scoorde de andere goal.
Het meisjesteam (JO10-2M) verloor uit met 16-2 van FC Roerdalen JO10-3. Desondanks werd er leuk gevoetbald. Lois Schmitz en Miena Coenen troffen doel.
De JO9-1 versloeg thuis knap Born JO9-1 met 9-2 en is nog op koers om de 2e ronde te halen. In de slotfase ging goalie Mick van Beek voetballen en Mick scoorde ook nog.
De JO9-2 leed een 5-2 uitverlies tegen Haelen JO9-1. Aquin Franssen en Jayden van Berlo waren succesvol.
De JO8-1 zegevierde uit zeer knap met 10-2 over Haelen JO8-1 door doelpunten van Giovanny Knoops (5x), Dinand Bergmans (2x), Luis Beijers (2x) en Stef Konickx (1x).

By |2019-09-08T18:52:57+02:00september 8th, 2019|Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Weekendverslag 7 en 8 september