Heythuysen 1 heeft de derde bekermatch thuis tegen 3e klasser Helden 1 knap met 1-1 gelijkgespeeld. De gasten hadden in het eerste bedrijf een veldoverwicht en waren een aantal keren gevaarlijk, maar goalie Jasper Bergervoet keepte een puike wedstrijd. In de omschakeling was Heitse een aantal malen dreigend, maar de laatste pass kwam een paar keer helaas niet aan. In de tweede helft zagen de toeschouwers hetzelfde beeld. Een aandringend Helden was de betere ploeg en kwam na een uur spelen dankzij een fraaie treffer op een 1-0 voorsprong. Hierna hadden de gasten de wedstrijd in het slot kunnen gooien, maar dat deden ze niet. Naarmate de tijd vorderde werd Heitse steeds gevaarlijk. Diep in de blessuretijd werd dit met de gelijkmaker beloond. Na een mooie pass van Lenn Frenken scoorde invaller Roan v.d. Wal met een prachtige lob over de keeper de gelijkmaker. Al met al een mooie opsteker voor de competitie welke de volgende week uit tegen Sportclub Leeuwen start. Hopelijk kan Heythuysen deze lijn doortrekken. Eerst nog kermis vieren en vanaf dinsdag het vizier op de competitie richten.
Opstelling Heythuysen:
Jasper Bergervoet, Jeroen Vrenken, Thijs van Montfort, Philippe Schonkeren, Max Menting (Daan Engelen), Siem Schreurs, Martijn Vrenken, Bart Drenth (Rick Nelissen), Lenn Frenken, Gachik Towmasjan (Roan v.d. Wal) en Wouter Bergervoet.
Scheidsrechter: Duijndam (Nederweert)
Man of the Match: Jasper Bergervoet.
Toeschouwers: 100.

Heythuysen 2 heeft ook haar 3e bekerwedstrijd gewonnen en plaatst zich voor de tweede ronde van de beker. Thuis werd Brevendia 3 met 3-1 verslagen. Wesley van Montfort (2x, waarvan de eerste een zeer fraaie treffer) was trefzeker en er was een own goal.

Heythuysen 3 versloeg thuis EMS 3 met 4-3. Bij de theepauze stond het derde al met 4-1 voor. Sjoerd Evers (2x), Geert Dings (1x) en Merhawi Zeray (1x) maakten de doelpunten.

Heythuysen 4 speelde uit een oefenwedstrijd tegen VV HEBES 4. In de slotfase scoorde de thuisclub de winnende treffer, 2-1. Voor Heitse scoorde Noud van Melick.

De veteranen oefenden uit tegen RKMSV 35+1 en wonnen met 5-2 dankzij goals van Maurice Schonkeren, Marco Timmermans, Bart Overmans, Pascal Sturme en Mike Reijnders.

JEUGD
De jeugdteams speelden hun derde en laatste bekerwedstrijd.
De JO19-1 versloeg thuis eenvoudig SHH JO19-2 met 5-0 en bereikt hierdoor de tweede bekerronde. Daan Caris (3x), Roan v.d. Wal (1x) en Jente Voermans (1x) scoorden. Goalie Idse Seunis heeft na 360 gespeelde minuten Beker- en oefenwedstrijden) nog steeds geen treffer hoeven te incasseren.
De JO15-1 behaalde eveneens de tweede ronde van de beker. Thuis moest de laatste bekermatch tegen ST Roggel/SVVH JO15-1 worden gewonnen. Bij de rust was de eindstand al bereikt. Dankzij twee doelpunten van Jonah Joris en een own goal werd er met 3-0 gewonnen.
De JO15-2 zegevierde afgelopen donderdag thuis met 9-1 over Haelen JO15-2. De goalscoorders waren Bent Schreurs (4x), Bono Geenen (2x), Vince Heerschap (1x), Victor Nicolai (1x) en Len Vestjens (1x). Zaterdag werd thuis ST Roggel/SVVH JO15-3G met 15-0 verslagen. De doelpuntenmakers waren Lars Peeters (5x), Len Vestjens (3x), Vince Heerschap (2x), Loek Hendriks (2x), Victor Nicolai (2x) en Bono Geenen (1x).
De JO13-1 won hun eerste bekerwedstrijd. In Haelen werd overtuigend met 9-1 van de plaatselijke JO13-1 gewonnen. Kyan Rooswinkel (4x), Laurens van Putten (2x), Niels Kurstjens (2x) en Jens van Roy (1x) waren trefzeker.
De JO13-2 verloor thuis zeer ongelukkig met 1-0 van Haelen JO13-2. Er waren genoeg kansen voor de Heythuysenaren om te scoren, maar de bal wilde er maar niet ingaan.
De JO11-1 boekte haar derde bekerwinst en plaatste zich derhalve voor de tweede bekerronde. Uit werd VV GKC/RKHVC JO11-1 met 6-1 verslagen door treffers van Syl van Goor (2x), Daan Vullers (1x), Noah Coolen (1x), Lars Stakenborg (1x) en Jorn v.d. Ven (1x).
De JO11-2 won uit met 7-2 van ST Roggel/SVVH JO11-1 door treffers van Sven Quicken (2x), Najdat Zakria (2x), Fleur Kusters (1x), Willem Verlinden (1x) en Els Neuteboom (1x).
De JO10-1 leed een ruime 10-2 uitverlies tegen Haelen JO10-1. Matteo van Leeuwen en Wiebe Joris waren succesvol.
De JO10-2M verloor thuis met 15-2 van VV HEBES JO10-2. Lois Schmitz en Quinty Verhoeven troffen doel.
De JO9-1 versloeg uit SHH JO9-1 knap met 6-3 door goals van Stan van Horne (3x), Funs Beurskens (1x), Pim van Goor (1x) en Ole v.d. Ven (1x).
De JO9-2 was een maatje te klein tegen ST Panningen/Egchel JO9-1 en verloor met 11-1. Ahmad Zakria deed het net van de tegenstander trillen.
De JO8-1 won uit knap met 9-3 van RKVB JO8-1. Wessel van Rooyen (6x), Giovany Knoops (2x) en Luis Beijers (1x) scoorden voor Heitse.

G-voetbal
Voor het G-voetbal startte de competitie.
Heythuysen G1 komt na het behalen van de titel in de voorjaarsreeks uit in de hoogste klasse. De eerste match werd uit zeer nipt met 1-0 van Heijen G1 verloren.
Heythuysen G2 leed een 3-0 thuisnederlaag tegen NWC G1.
Het jeugd G-team doet,na een afweizgheid van een seizoen, weer aan de competitie mee. In Maastricht werd na een boeiende wedstrijd met 5-4 van VV SCM JG1 verloren. Rens Faessen scoorde viermaal.