Heythuysen 1 heeft uitwedstrijd tegen Walburgia 1 zeer overtuigend met 7-0 gewonnen. Al na 25 minuten stond Heitse met 4-0 voor. De dubbele cijfers hadden gemakkelijk kunnen worden gehaald. Echter werden nog een hele serie kansen gemist. Heythuysen 1 blijft op de derde plaats in de rangschikking staan.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom van Lier, Thijs van Montfort, Remko Ouwerkerk, Jeroen Vrenken (Lars van Hinsberg), Rick Nelissen, Martijn Vrenken, Siem Schreurs, Wouter Bergervoet (Wesley van Montfort), Lenn Frenken en Daan Engelen.

Scoreverloop:
0-1 Rick Nelissen (9e minuut), 0-2 Daan Engelen (17e minuut), 0-3 Lenn Frenken (19e minuut), 0-4 Lenn Frenken (24e minuut), 0-5 Martijn Vrenken (45e minuut), 0-6 Wesley van Montfort (72e minuut) en 0-7 Daan Engelen (86e minuut)

Toeschouwers: 50.
Scheidsrechter: Miel Duysens.
Man of the match: Daan Engelen.

Kort wedstrijdverslag:
De opstelling was op een drietal plaatsen gewijzigd. In de startelf stonden keeper Jasper Bergervoet, Tom van Lier en Wouter Bergervoet ten faveure van goalie Coen Beijnsberger, Philippe Schonkeren en Gachik Towmasjan. Vanaf het eerste fluitsignaal van de referee kregen de toeschouwers een zeer eenzijdige wedstrijd voorgeschoteld. De hele negentig minuten was Heythuysen oppermachtig en kreeg zeker twintig uitstekende kansen om te scoren. Al in de eerste minuut kwam Wouter Bergervoet alleen voor de goalie, maar deze kon nog redden. De voorwaartsen sneden telkens weer door de achterhoede van Walburgia. Tussen de 9e en 24 minuut kende Heitse het “gouden” kwartier waarin maar liefst viermaal werd gescoord. Lenn Frenken (2x), Rick Nelissen (1x) en Daan Engelen (1x) trapten de bal in het doel. Hierna bleef Heythuysen duidelijk de betere ploeg en moesten de Heitser aanhang wachten tot de 45e minuut eer Martijn Vrenken de 0-5 tegen de touwen schoot. In de tweede helft ging de kat en muis spel door, echter verprutste Heythuysen een hele serie kansen. Na ruim zeventig minuten spelen scoorde invaller Wesley van Montfort de 0-6 nadat de scheids voordeel toen Martijn Vrenken in het strafschopgebied werd gevloerd. Een treffer van Daan Engelen werd nog wegens vermeend buitenspel afgekeurd. Vlak voor tijd maakte dezelfde Daan Engelen zijn tweede treffer zodat de eindstand op 0-7 bleef steken. Als Heitse ooit de dubbele cijfers had kunnen halen, dan was dat vandaag geweest. We noteerden zeker twintig uitstekende kansen voor de Heythuysenaren, maar de teller bleef op zeven staan. Het ongeslagen Heythuysen blijft op de derde plaats staan. De volgende week speelt Heitse thuis de belangrijke match tegen Rood Wit’67, welke nog alle drie de wedstrijden heeft gewonnen.

Andere uitslagen klasse Heitse 1:
RKAVC-St. Joost  4-0
Crescentia-SNA   1-1
Leveroy-Sportclub Leeuwen   0-3
Altweerterheide-MBC’13   4-0
Rood Wit’67-Eindse Boys   1-0
RKSVV-RIOS’31   2-4

Stand klasse Heitse 1:
1.   RKAVC 4-12 (16-1)
2.   Altweerterheide 4-12 (14-4)
3.   Heythuysen 4-10 (13-1)
4.   Rood Wit’67 3-9 (10-2)
5.   Sportclub Leeuwen 4-9 (7-4)
6.   RIOS’31 3-6 (8-7)
7.   St. Joost 4-6 (5-7)
8.   SNA 4-4 (8-9)
9.   MBC’13 4-3 (3-12)
10. Walburgia 3-1 (3-12)
11. Eindse Boys 4-1 (3-6)
12. RKSVV 4-1 (6-15)
13. Crescentia 4-1 (4-15)
14. Leveroy 3-0 (4-9)

Heythuysen 2 heeft thuis met 1-1 in de derby tegen Haelen 2 gelijkgespeeld. Noud van Lier scoorde de gelijkmaker. Over het geheel van de wedstrijd genomen, had er een overwinning zeker ingezeten. Het ongeslagen second staat nu op de derde plaats.
Heythuysen 4 boekte haar eerste zege van het seizoen. Thuis werd RKSVN 5 met 3-2 verslagen door doelpunten van Tom Lodewijks, Koen Stakenborg (strafschop) en Rob Geenen a la Romelu Lukaku. Zal het vierde nu aan een serie gaan beginnen?
De veteranen speelden uit de “klassieker” tegen Roggel 35+1 met 2-2 gelijk. In een boeiende wedstrijd scoorden Maurice Schonkeren en Marco Timmermans.

JEUGD
De JO19-1 heeft thuis met 5-2 van Reuver JO19-1 verloren. In een hectische wedstrijd met veel kansen aan beide zijden stond Heitse bij de rust met 2-1 voor dankzij treffers van Daan Caris en Baerke v.d. Bercken. In de tweede helft kwamen de gasten langszij. Reuver scoorde de 3-2 toen ze door twee tijdstraffen met 2 man minder in het veld stonden. In de slotfase maakte Reuver nog twee goals.
De JO17-1 speelde uit met 1-1 tegen FC Maasgouw JO17-1 gelijk. Captain Ruben Mols scoorde voor Heitse. Een zege had er zeker ingezeten. Ondanks deze remise staat de JO17-1 fier aan kop van de ranglijst.
De JO13-1 speelde uit de topper tegen RKMSV JO13-1. Na zestig minuten stond er een 0-0 eindstand op het scorebord. Kyan Rooswinkel was het dichts bij een doelpunt, maar de bal belandde op de lat.
De JO13-2 verloor thuis met 6-1 van SSE JO13-2. Vlak voor tijd scoorde Abdalrahman Karjoum voor de Heythuysenaren.
De JO11-2 zegevierde thuis met 4-0 over Leveroy JO11-1. Willem Verlinden, Els Neuteboom, Siem Quicken en Tuur Lemmens waren trefzeker. De JO11-2 staat mooi in de subtop.
De JO10-1 leed een 9-7 uitverlies tegen SVC2000 JO10-3. In een zeer attractieve match troffen Wiebe Joris (4x), Sem Somers (2x) en Ties van Heel (1x) doel.
De JO10-2M verloor thuis kansloos met 14-0 van Bieslo JO10-2.
De JO9-1 versloeg thuis in een leuk duel HBSV JO9-2 met 4-2 door doelpunten van Funs Beurskens (2x), Stan van Horne (1x) en Ole van de Ven (1x) en blijft de ongeslagen koploper.
De JO9-2 won uit ruim met 9-3 van Deurne JO9-2. “Grote man” was Ahmad Zakria met 8 treffers. De ander goal kwam op naam van Jayden van Berlo.
De JO8-1 heeft de uitmatch tegen het eveneens nog ongeslagen ST Panningen/Egchel JO8-1 winnend afgesloten. Het werd uiteindelijk 7-2 door goals van Wessel van Rooyen (4x) en Givanny Knoops (3x). De JO8-1 blijft derhalve de ranglijst aanvoeren.

G-voetbal
Het tweede G-team verloor uit nipt met 2-1 van koploper NWC G1. Wouter Korsten scoorde.