Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij in de afgelopen weken vanuit een 3-tal hoeken een mooie financiële bijdrage voor de vereniging hebben mogen ontvangen.

Lions Club Leudal

Allereerst is daar de mooie cheque t.w.v. € 2.000,– die het G-voetbal in ontvangst mocht nemen tijdens de uitreiking van de Ondernemersprijs in de Bombardon op woensdag 2 oktober jl. De bijdrage van de Lions Club Leudal is bedoeld voor het bekostigen van het vervoer van onze G-voetballers in de komende 2 jaar. Hieronder een impressie van de avond.

Overhandiging cheque Lions Club aan G-voetbal
Trotse G-voetballers met cheque Lions Club

Dank aan de Lions Club voor deze fantastische donatie!

RabobankClubSupport

Vanuit de Rabobank-actie ClubSopport mogen we een bedrag van € 736,89 bijschrijven op onze bankrekening. Hartelijk dank aan iedereeen die zijn stem heeft uitgebracht op S.V. Heythuysen!

ING Nederland Fonds voor medewerkers

Tot slot een mooie bijdrage van € 1.000,– vanuit het ING Fonds voor medewerkers. Deze donatie is mede mogelijk gemaakt door Roy Quicken, waarvoor uiteraard onze grote dank!

Totaal dus een extra financieel steuntje in de rug van maar liefst € 3.736,89, waar we als club natuurlijk heel erg blij mee zijn.

Bestuur S.V. Heythuysen
2019/2020