Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen 2020!

In week 29 van de zomervakantie, van 14 t/m 17 juli 2020, vinden op Sportpark Molenhoek voor de tweede keer de Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen plaats!

Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur.

Tijdens de Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. De Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers. Net als afgelopen jaar zal onze sponsor Evenementenbureau RoMa weer zorgen voor een aantal hele toffe opblaasbare voetbalattracties en ook zullen de FIFA Skill Games weer op het programma staan!

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen 69 euro! (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit).

VOL = VOL

Aanmelden via www.football4fun.nl

a4_voetbaldagen2020