Wij zijn verheugd te kunnen melden dat wij opdracht hebben gegeven aan het bedrijf Sportverlichting.com voor de plaatsing van nieuwe LED-lampen op onze sportvelden.

Logo sportverlichting.com

De velden 3 en 4 worden volledig voorzien van nieuwe armaturen, terwijl veld 2A verlicht zal gaan worden vanuit de masten van veld 3. Met deze investering zijn als het goed is de knelpunten in de veldbezetting tijdens de wintertrainingen opgelost. Maar zeker net zo belangrijk is dat met deze duurzame investering kosten bespaard zullen worden voor de vereniging. De investeringskosten van de verlichting zijn voor onze vereniging gedekt uit een subsidie van de gemeente en subsidie uit het duurzaamheidsfonds van de overheid.

LED-verlichtingLeuk detail is dat de lichtinstallatie straks volledig op afstand met een applicatie op de iPad te bedienen is en er verschillende “lichtstanden” kunnen worden gekozen, afhankelijk van de bezetting en het gebruik van het betreffende veld.

Overigens zal ook Atletiek Leudal in het kader van dit project een compleet nieuwe lichtinstallatie gaan krijgen. Als het een beetje meezit zal nog voor de start van de 2e seizoenshelft de nieuwe verlichting geplaatst worden, dus ergens begin februari (de levertijd is circa 10 weken vanaf heden).

Bestuur S.V. Heythuysen
2019/2020