De JO9-1 is dankzij een 4-1 thuiszege tegen ST Sporting S.T./S.V.E.B. JO9-1 kampioen van de najaarsreeks geworden. In een aantrekkelijke partij was Heitse duidelijk de bovenliggende ploeg. De treffers kwamen op naam van Funs Beurskens (2x), Ole v.d. Ven (1x) en Vinn Nelissen (1x). Hiermee heeft de JO9-1 alle competitiewedstrijden van de najaarsreeks gewonnen met een doelsaldo van 62 gescoorde goals en slechts 13 tegentreffers.
Na afloop van de match kon het feest beginnen. In de kantine werd natuurlijk weer “We are the Champions” gedraaid. Verder was er inspirerende speech van Ivo Franssen. De leiders kregen een mooi bos bloemen van de club.
Het team bestaat uit de navolgende spelers:
Mick van Beek, Funs Beurskens, Ymke Boelens, Pim van Goor, Stan van Horne, Vinn Nelissen, Deef Schreurs en Ole van de Ven.
De leiders van het team zijn Yuri van Goor en Sacha van de Ven.
Nogmaals spelers en leiders van harte gefeliciteerd met het behalen van de titel.