Onze huidige hoofdtrainer Paul van de Moosdijk heeft te kennen gegeven het lopende contract met S.V. Heythuysen na dit seizoen niet meer te willen verlengen. Bestuur, technische staf en spelers betreuren het aangekondigde vertrek ten zeerste, met name gezien de vruchtbare samenwerking die in de afgelopen anderhalf jaar tussen met name spelersgroep en hun trainer is opgebouwd.

Paul heeft in nog geen 2 seizoenen tijd de basis gelegd met een nieuwe, jonge en veelbelovende spelersgroep, die momenteel goede resultaten laat zien in de competitie.

Deze ingeslagen weg willen we uiteraard blijven vervolgen en daarom zullen we als bestuur op de kortst mogelijke termijn op zoek gaan naar een geschikte opvolger voor Paul. Daarvoor is al een begin gemaakt met het opstellen van een profiel, dat met de belangrijkste betrokkenen binnen de vereniging zal worden afgestemd. Wij hopen dit profiel volgende week al af te ronden, zodat de sollicitatieprocedure voor een nieuwe trainer nog voor de feestdagen kan worden opgestart.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat Paul zich op de zijn gebruikelijke wijze samen met het team zal blijven inzetten voor een goed resultaat in de tweede seizoenshelft, waarbij het doel nog steeds is om kampioen te worden en te promoveren naar de 4e klasse.

Zodra er er concrete stappen zijn gezet in het vinden van een opvolger, zullen wij eenieder hierover zo snel mogelijk op de hoogte brengen.

Bestuur en technische staf S.V. Heythuysen