Dinand Bergmans

Schiet Dinand Heythuysen de nacompetitie in?

Zoals gebruikelijk hebben we sinds jaren de pupil van de week. Dit fenomeen is eigenlijk niet meer weg te denken bij de thuiswedstrijden. Een jonge speler die in volledige uitrusting de aftrap verricht, en het doel van de tegenstander belaagt, daarbij gevolgd door een ouder die met de camera in de aanslag alles voor het nageslacht vastlegt.

Een leuke opsteker voor een spelertje dat zijn uiterste best doet tijdens de training en in de wedstrijd. Ook de teamleden vinden het altijd weer leuk om daarna lootjes te verkopen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan de jeugd.

Deze week is Dinand Bergmans onze pupil van de week! Dinand voetbalt in de JO8-1 van onze mooie voetbalclub.

Het gezin Bergmans bestaat uit pap en mam, Emile en Rianne en zus Yelke. Ze hebben ook een hond Bora!

Dinand zit in groep 4 van BS “De Neerakker” bij juffrouw Thea en Anne. Zijn beste vriendje is Pim! Naast het voetballen mag Dinand ook graag zwemmen
en spelletjes spelen op de computer (Squla).

Midden in de nacht mag je Dinand altijd wakker maken voor pannenkoeken! Minder leuk vind hij ruzie en pesten!

Heel veel plezier zondag Dinand! Succes met de verkoop van de lootjes!