Brahim Akechtabou nieuwe hoofdtrainer vanaf seizoen 2020/2021

Vrijdagavond 24 januari is het contract met de nieuwe trainer voor volgend seizoen ondertekend. Zijn naam is Brahim Akechtabou, 48 jaar en afkomstig uit Weert. Brahim is geen onbekende in het trainersgilde in deze regio. Momenteel traint hij voor het 3e seizoen op rij de selectie van GKC/RKHVC. Daarvoor was hij werkzaam bij Grashoek en Heibloem en als jeugdtrainer bij Oda en Wilhelmina ’08.
Als voetballer speelde Brahim van 1989 tot 1997 op het hoogste amateurniveau in de hoofdklasse bij Wilhelmina ’08 en daarna nog bij FC Oda en RFC Roermond. Verder was hij ook actief als zaalvoetballer op Eredivisie-niveau bij Fermonia Boys van 1997-1999. Hij is in het bezit van de trainersdiploma’s TC II en III en daarnaast ook TZC II en III (zaalvoetbal).

Brahim is getrouwd en heeft 2 kinderen. Hij werkt als Manager hardware quality bij Dover Fueling Solutions in Bladel (N-Brabant).

Bestuur en technische staf zijn erg verheugd met de komst van Brahim en denken in zijn persoon een zeer goede opvolger te hebben gevonden voor Paul van de Moosdijk. Brahim brengt een gedegen ervaring mee, zowel als trainer als (zaal)voetballer. Hij past ons inziens naadloos bij het opgestelde profiel en belangrijker nog, hij is een gedreven en innemende persoonlijkheid die naar verwachting een goede match zal hebben met de spelersgroep en met onze vereniging. Als bestuur hebben wij er het volste vertrouwen in dat wij samen met Brahim de weg omhoog kunnen blijven vervolgen.

Wij wensen Brahim veel succes toe tijdens de rest van het lopende seizoen en kijken uit naar zijn komst rond de zomer.

Bestuur S.V. Heythuysen