Het ledenbestand van onze vereniging is niet helemaal meer up to date. Leden verhuizen, krijgen een ander telefoonnummer of e-mailadres. Soms wordt het dan vergeten om de gewijzigde contactgegevens door te geven aan de ledenadministratie van onze vereniging. Voor de vereniging is het van belang om te beschikken over de juiste gegevens.

Persoonlijke nieuwsbrief

Alle leden die in onze ledenadministratie staan ingeschreven met een mailadres ontvangen van ons een persoonlijke e-mailnieuwsbrief. In deze nieuwsbrief zijn jouw gegevens opgenomen.

Wij vragen alle leden om deze gegevens te controleren op juistheid. Vervolgens kun je ons heel eenvoudig laten weten of jouw gegevens correct zijn of niet. In het laatste geval kun je dan gemakkelijk de actuele gegevens aan ons doorgeven.

Meerdere nieuwsbrieven op één mailadres

Als er meer leden uit één gezin zijn ingeschreven in de ledenadministratie, dan is hiervoor vaak hetzelfde e-mailadres geregistreerd. Hierdoor kan het voorkomen dat er meerdere, gepersonaliseerde nieuwsbrieven op dit mailadres binnenkomen. Bijvoorbeeld op naam van de vader en op naam van zoon en dochter.

Oud e-mailadres of geen mail?

De e-mailnieuwsbrief is een mooi instrument om informatie te delen met de leden. Er is echter één nadeel: heb jij nog een oud, inmiddels vervallen e-mailadres, dan zal de nieuwsbrief jou niet bereiken. Ook als jij geen e-mailadres hebt of als dat bij ons niet bekend is, ontvang je de nieuwsbrief uiteraard niet.

Wij zullen met deze leden op een andere wijze contact opnemen.

TIP: check ook je spam-filter!

Wij rekenen op jullie medewerking zodat wij snel weer beschikken over een actueel ledenbestand.