De JO19-1 heeft ook haar tweede competitiematch in winst omgezet. In de tweede achtereenvolgende derby werd Horn JO19-1 thuis met 5-0 verslagen. Al vanaf het eerste fluitsignaal van scheids Paul Raemakers was Heitse veel beter. Ondanks vele kansen werd er maar een keer in de eerste helft gescoord, door Maikel Nieskens. In het tweede bedrijf zagen de toeschouwers hetzelfde beeld. Wederom werden er weer de nodige kansen om zeep geholpen. Bijna konden we aloude voetbalwet uit het archief halen. Als jezelf de kansen mist, scoort de tegenstander. Gelukkig redde goalie Idse Seunis bekwaam. In het laatste kwartier maakte Heitse dankzij treffers van Baerke v.d. Berken, Sep van Neer, Maikel Nieskens en Roan v.d. Wal dan toch het verschil.
De JO17-1 speelde een wedstrijd met twee gezichten. Voor rust was het spel belabberd en stond men bij de pauze met 3-1 achter. Na een donderspeech van coach Tom Lodewijks tijdens de rust, speelde de JO17-1 een goede tweede helft. Na 80 minuten stond er alsnog een zeer ruime 8-3 winst op het scorebord. De doelpunten kwamen op naam van Ruben Mols (2x), Bram Berger (2x), Daan Caris (1x), Tom Kurstjens (1x), Thomas Graef (1x) en Sven Gaal (1x).
De JO13-2 verloor thuis geheel onnodig met 2-0 van MMC Weert JO13-2. Er waren tijdens de gehele match talloze uitstekende schotkansen, maar helaas belandde geen enkele schot in het doel.
De JO11-2 versloeg uit ruim SVH’39 JO11-1 met 9-2 door goals van Jorn v.d. Ven (4x), Lars Stakenborg (3x), Willem Verlinden (1x) en Sven Quicken (1x, een prachtgoal).
De JO10-1 had thuis geen kind aan VV HEBES JO10-2 en won met 11-1. Toch kwam men eerste nog op een 1-0 achterstand, maar hierna was er geen houden meer aan. De doelpuntenmakers waren Wiebe Joris (3x), Ties van Heel (3x), Matteo van Leeuwen (2x), Ymke Boelens (1x, speelster van de JO9-1) en er waren twee own goals.
De JO10-2M leed een ruime 13-1 uitverlies tegen DESM JO10-2. Isis Peeters was trefzeker.
De JO9-1 is na het behalen van titel in de najaarsreeks naar de hoofdklasse gepromoveerd. De eerste wedstrijd werd thuis tegen Sportclub Irene JO9-1 met 4-2 verloren. Toch zag het publiek een gelijkopgaande strijd waarin de gasten efficiënter in de afwerking waren. Ole v.d. Ven scoorde en er was een eigen doelpunt.
De JO9-2 moest ook een klasse hoger aantreden en verloor haar eerste match uit met 10-2 van DESM JO9-1. Ahmad Zakria was tweemaal succesvol.
De JO8-1 zegevierde thuis met 7-5 over ST Panningen/Egchel JO8-1. In een aantrekkelijke wedstrijd scoorden Wessel van Rooijen (3x), Givanny Knoops (2x) en Luis Beijers (1x) voor de Heythuysenaren. Het was te danken aan uitstekend keeperswerk van de goalie van de gasten dat Heythuysen niet meer treffers maakten.

G-Voetbal
Het G-voetbal ging van start met de voorjaarsreeks. Het eerste G-team verloor thuis na een spannende match met 4-3 van Kerkrade West G1. Bart Peeters en Jeffrey Meuter troffen doel. Verder was er nog een eigen treffer.
Het tweede G-team ging als een komeet van start en won uit met 12-9 van Venlosche Boys G2. De scheids kon de score nauwelijks bijhouden, het ging allemaal zo snel het scoren van doelpunten. De goalscoorders waren Koen de Holder (3x), Ferry van Egeraat (3x), Nick van Rijt (3x), Michel Geuijen (1x), Sven van Rijt (1x) en Renier Smals (1x).
Het derde G-team speelde weer als vanouds een doelpuntrijke wedstrijd en toen de referee voor het laatst floot stond er nipte 8-7 nederlaag op het scorebord. Voor het prima spelend team scoorden Mohammad Ourrana (2x), Stephan de Jong (2x), Stijn Devos (2x) en Jeroen van Ophoven (1x).

SENIOREN
Alle wedstrijden werden vanwege de storm door de KNVB afgelast.