Bestuurslid Florus van der Wal heeft te kennen gegeven zijn functie als bestuurslid Voetbaltechnische zaken vanwege privé-omstandigheden met onmiddellijke ingang neer te leggen. De laatste maanden was hij nauwelijks tot niet in staat de gewenste tijd te steken in zijn werkzaamheden voor de vereniging. Zo werd de werving en selectie van een nieuwe hoofdtrainer binnen het bestuur opgevangen met enkele andere personen uit de technische staf. Het feit geen adequate inbreng meer te kunnen leveren aan de club was voor hem niet meer bevredigend en heeft hem tot deze keuze gebracht.

Uiteraard betreuren wij het vertrek van Florus en begrijpen wij dat hij dit besluit nu voor zichzelf heeft moeten nemen. Voor de vereniging geeft dit in ieder geval nu de nodige duidelijkheid. Florus heeft overigens aangegeven dat hij in de toekomst zeker nog een bijdrage wil leveren aan onze vereniging op het moment dat hij hiervoor weer wat meer tijd krijgt.

Uiteraard gaat het bestuur zo snel mogelijk aan de slag om de opengevallen vacature weer zo snel mogelijk in de vullen. In de tussentijd zal het bestuur samen met Lau Kanders en de jeugdcoördinatoren Marcel Hendriks en Bas Verlinden de lopende zaken zo goed mogelijk oppakken. Dit betekent onder andere dat we heel binnenkort de individuele gesprekken over de invulling van de trainers- en technische staf voor het komende seizoen gaan plannen.

Tot nader order zal Ivo Franssen als eerste aanspreekpunt binnen het bestuur de portefeuille VTZ gaan beheren, totdat er een geschikte opvolger is gevonden.

Tot slot bedanken wij Florus voor zijn inzet en bestuurswerk en wensen wij hem veel sterkte en succes in werk en privé.

Bestuur S.V. Heythuysen