Beste leden,

Het zal niemand ontgaan zijn dat het Coronavirus intussen ook in Nederland zijn stempel op het dagelijks leven heeft gedrukt.

In Leudal hebben we volgens de officiële cijfers op dit moment 4 infectiegevallen, wat gelukkig in vergelijking met de situatie in Noord-Brabant (nog) beperkt is.

Het kabinet heeft aangegeven dat evenementen met meer dan 100 personen niet meer zijn toegestaan.

De KNVB op zijn beurt heeft op basis van de recente ontwikkelingen vanmiddag besloten alle wedstrijden in Nederland (alle niveau’s) tot en met 1 april af te gelasten. Wij gaan er even vanuit dat dat ook betekent dat er niet getraind wordt. We zoeken dat nog even uit.

In ieder geval zullen de trainingen vanavond afgelast worden.

Het laatste nieuws van de KNVB lees je hier: https://www.knvb.nl/nieuws/betaald-voetbal/competitiezaken/59600/overleg-over-gevolgen-coronavirus-voor-competities

Pubquiz

Morgen, vrijdag 13 maart zou de jaarlijkse Pubquiz plaatsvinden. We hebben als bestuur besloten aansluiting te zoeken bij het ingrijpende besluit van de KNVB en ook dit evenement niet door te laten gaan. De Pubquiz zal op een latere datum opnieuw op de activiteitenkalender worden gezet.

Meer informatie over de ontwikkelingen van het Coronavirus kan worden gevonden op de website van het RIVM: https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus

Indien zich nieuwe ontwikkelingen voordoen, dan zullen we jullie hierover berichten.

Met sportieve groet,

Bestuur S.V. Heythuysen

Ivo Franssen
Secretaris