Beste leden,

Wij berichtten jullie gisteren al over het besluit van de regering respectievelijk de KNVB om ingrijpende maatregelen te nemen om de effecten van het Corona-virus (COVID-19) zo snel mogelijk in te dammen.
Als bestuur hebben wij gisteravond besloten dat ook wij als vereniging het advies van de KNVB volgen om tot 1 april geen trainingen te organiseren. Dit geldt voor alle elftallen/teams.

We snappen dat dit voor iedereen een teleurstelling vormt, maar laten we hopen dat deze ingrijpende ontwrichting van onze samenleving snel voorbij is en we het normale leven en dus ook het ons zo dierbare voetbalspel weer snel kunnen oppakken.

Dringend verzoek om niet op de velden te komen
We hebben geconstateerd dat sommige van onze jeugdleden in de afgelopen periode regelmatig op eigen houtje de voetbalvelden hebben betreden om daar een potje te voetballen. Zelfs op dagen waarop de trainingen door de slechte omstandigheden zijn afgelast, troffen we leden op de accommodatie aan.

We wijzen iedereen er hierbij nogmaals op dat het betreden van de velden c.q. de sportaccommodatie buiten de reguliere trainingen en wedstrijden niet is toegestaan.

Dank voor jullie begrip en blijf vooral gezond.

Met sportieve groet,
Bestuur S.V. Heythuysen