Ontwerp je eigen voetbal!

De meivakantie is begonnen, even geen (online) school. Bovendien mag in ieder geval de jongste jeugd t/m 12 jaar weer het veld op om te gaan trainen, waarover snel meer informatie komt. De club bereidt dit voor op basis van informatie van de KNVB en de gemeente. Vermoedelijk starten we pas na de meivakantie.

Eerst willen we jullie iets anders vertellen: we organiseren een leuke ontwerpwedstrijd voor alle jeugdleden tot en met 16 jaar.

Wat is de bedoeling?

Binnenkort komen we bij jou aan de deur om de hiernaast afgebeelde A3-poster af te geven of in de bus te doen. Hierop kun je je eigen ontwerp voor een unieke voetbal maken!!

Ontwerp jouw bal

Lever je ontwerp uiterlijk 15 mei in op het adres Oude Trambaan 29 in Heythuysen, Voor de deur staat daar de kist die je op de foto kunt zien.

NB: Mocht de kist er door b.v. weersomstandigheden niet staan, bel dan gerust even aan.

Om te kunnen oefenen met je ontwerp kun je via deze link een pdf bestand openen met een blanco oefenvel. De A3-poster is dus alleen bedoeld voor je definitieve ontwerp.

Winnaars ontvangen hun eigen bal in het echt!

Een jury zal na 15 mei alle inzendingen beoordelen en de 3 mooiste ontwerpen krijgen van de club een echte voetbal met hun eigen ontwerp! Hoe leuk is dat?!

Doe mee

Ga in de meivakantie lekker aan de slag met ontwerpen en lever je A3-poster op tijd in!

Mocht je trouwens vriendjes of vriendinnetje hebben die geen lid zijn van S.V. Heythuysen en toch mee willen doen? Laat het dan even weten via secretaris@svheythuysen.nl en we bezorgen ook daar een ontwerpposter.

Uiterlijk 15 mei inleveren

Oude Trambaan 29