Wij kunnen als bestuur melden dat wij een goede opvolger hebben gevonden voor de vacante positie van bestuurslid Voetbaltechnische zaken (VTZ) in de persoon van Bas Backus (50). Hij zal tijdens de komende ALV in september worden voorgedragen voor formele benoeming.

Wij zijn erg blij dat een echte verenigingsman als Bas deze belangrijke taak wil gaan uitvoeren en nieuwe impulsen wil gaan geven aan de jeugdopleiding, de begeleiding van trainers en teams en het uitzetten van de lijnen op voetbaltechnisch gebied. Bas kent de vereniging door en door (hij is al lid sinds 1977) en beschikt over een gedegen voetbalervaring zowel als speler als trainer. Hij behaalde in 2011 het trainersdiploma UEFA-C.

Inmiddels is Bas al aan de slag gegaan om met een vaste groep mensen binnen de vereniging na te denken over de toekomst van onze vereniging als het gaat om het voetbaltechnisch beleid.

In de aanloop naar het nieuwe voetbalseizoen zullen wij jullie verder informeren over de precieze plannen en over de definitieve samenstelling van de commissie Voetbaltechnische zaken.

Wij wensen Bas veel succes toe en heten hem langs deze weg nog eens welkom in het bestuur.

Bestuur S.V. Heythuysen