Eind April hebben alle jeugdleden een poster ontvangen waarop zij een eigen ontwerp van een voetbal konden maken. Na sluiting van de deadline heeft een jury, bestaande uit o.a. de jeugdcoördinatoren Bas Verlinden en Marcel Hendriks, de inzendingen beoordeeld.

De winnaars zijn geworden:

• Lars Stakenborg, 10 jaar spelend in JO11-1
  • Guus van der Steen, 11 jaar spelend in JO13-1
  • Sue Gijsen, 9 jaar spelend in JO10-2M

De ontwerpen zijn door Tim Cillekens omgezet naar een mooi digitaal eindontwerp en de winnaars kunnen hun zelfontworpen voetbal binnenkort in ontvangst nemen. Wij zullen ze daarvoor persoonlijk benaderen en maken daar uiteraard een mooi fotomomentje van. Jullie kunnen dan zelf het eindresultaat vergelijken met de handgetekende versie.

Van harte gefeliciteerd!

Tot slot dank aan alle jeugdleden die hebben meegedaan en speciale dank voor Tim Cillekens die het posterontwerp heeft gemaakt en de fraaie ontwerpen op een creatieve wijze in digitaal formaat heeft omgezet.