Beste leden,

Zondag 23 augustus 2020 staat de openingsdag van S.V. Heythuysen op het programma. De intentie van de club was om van deze dag een feestelijke opening van het seizoen te maken waarbij alle jeugdleden, ouders, senioren en belangstellenden aanwezig zouden zijn.

Tevens wilden wij als bestuur en commissies aan onze leden laten zien op welke fronten er allemaal hard gewerkt is de laatste maanden. Helaas hebben wij moeten besluiten de openingsdag op een andere manier doorgang te laten vinden dan oorspronkelijk gepland. Het corona-virus heeft nog altijd grote impact op onze samenleving, waardoor een evenement als dit nu niet haalbaar is. Hierdoor zal de openingsdag alleen voor jeugdspelers en hun ouders doorgaan.

De jeugd zal in het programma als team kennismaken met hun (nieuwe) trainers, opkomen, lekker trainen en een penaltybokaal spelen op onze keeper van ons eerste elftal : Jasper Bergervoet.
Ook is er een heus voetbaldartbord! Voor de ouders staat er koffie met vlaai klaar.

Het tijdsschema en programma van deze openingsdag vind je in de bijlage. Het verzoek aan iedereen is om zich aan de (eind)tijd van het programma te houden, zodat we controle houden over het aantal tegelijkertijd aanwezige mensen.

UPDATE: Tijdens de openingsdag worden ook de teamfoto’s gemaakt. Zorg er dus voor dat je een witte voetbalbroek en blauwe sokken aan hebt.

Er wordt uiteraard van iedereen gevraagd zich te houden aan de voorgeschreven maatregelen en gebruik te maken van de faciliteiten die we beschikbaar stellen.

Wij hopen natuurlijk allemaal dat we zo snel mogelijk wel een dag kunnen en mogen organiseren met alle leden bij elkaar op ons sportpark.

Tot snel!
Bestuur & commissies