Heythuysen 1 heeft ook haar tweede bekerwedstrijd gelijkgespeeld. Uit tegen Swalmen werd het 1-1. Een overwinning had er zeker ingezeten daar Swalmen de wedstrijd met negen man beeindigde.

Opstelling Heythuysen 1:
Jasper Bergervoet, Tom Peperkamp (Maikel Nieskens), Thijs van Montfort, Philippe Schonkeren, Sjoerd v.d. Heuvel (Idse Prumpeler), Lars van Hinsberg, Martijn Vrenken, Tomas Schreurs, Daan Engelen (Wouter Bergervoet), Koen Stoop (Max Menting) en Lenn Frenken.

Scoreverloop:
0-1 Lenn Frenken (42e minuut) en 1-1 Swalmen (47e minuut).

Toeschouwers: 100.
Scheidsrechter: Blomen.
Man of the match: Thijs van Montfort.

Kort wedstrijdverslag:
In de tweede bekerwedstrijd was de opstelling op een tweetal plaatsen gewijzigd. In de startelf stonden captain Koen Stoop en Lars van Hinsberg ten faveure van Wouter Bergervoet en Rick Nelissen. De thuisclub begon sterker aan de wedstrijd en was in de beginfase een paar keer gevaarlijk. Langzamerhand kwam Heitse beter in de wedstrijd en we noteerde een afstandsknal van Martijn Vrenken. De thuisclub had een paar stevige overtredingen nodig. Koen Stoop was een van de slachtoffers. Hij werd flink op zijn enkel geraakt. Vlak voor de rust kwam Heitse op voorsprong. Een pass van Tom Peperkamp belandde bij Daan Engelen die een verdediger van zich afzette. Daan gaf de bal uitstekend breed naar Lenn Frenken die de 1-0 binnenschoot. De verdediger was kwaad dat de scheids niet voor een overtreding floot en kon inrukken. Tijdens de rust werden Daan Engelen en Tom Peperkamp gewisseld voor Wouter Bergervoet en Maikel Nieskens. Maikel had binnen de minuut de 2-0 op de voet, maar zijn schot ging rakelings naast het doel. Een minuut later scoorde Swalmen met een man minder na niet sterk ingrijpen in de Heitser defensie de gelijkmaker. Heythuysen had in de gehele tweede helft een groot overwicht maar wist zich weinig kansen te scheppen. Halverwege het tweede bedrijf werd opnieuw een speler van Swalmen het veld uit gestuurd, ditmaal wegens natrappen. Heitse wisselde nogmaals tweemaal. Idse Prumpeler en Max Menting kwamen het strijdtoneel op i.p.v. de geblesseerde Koen Stoop en Sjoerd v.d. Heuvel. Er waren enkele hachelijke situaties voor het doel van de thuisclub, maar de bal wilder er niet in. In de slotfase had Lars van Hinsberg nog een enorme kans op de winnende treffer maar vlak voor het doel schoot hij over. Het bleef bij een 1-1 gelijkspel, waar het eigenlijk drie punten had moeten zijn. De volgende week speelt Heitse de laatste bekerwedstrijd thuis tegen derde klasser SHH.

Uitslag andere bekerwedstrijd poule Heitse 1:
MBC’13-SHH   0-5

Stand bekerpoule Heitse 1:
1.   SHH 2-6 (11-1)
2.  Heythuysen 2-2 (2-2)
3.   Swalmen 2-1 (2-7)
4.   MBC’13 2-0 (1-6)

Heythuysen 2 heeft ook haar tweede bekermatch gewonnen. Uit werd Koningslust 2 met 4-2 verslagen dankzij treffers van Jeroen Vrenken, Baerke v.d. Bercken, Damien Korsten (fraaie goal) en Joey Kluskens. Doordat vaste keeper Coen Beijnsberger geschorst was, stond good old Martin Schreurs weer eens onder de lat. Door deze zege is het second bij minimaal een gelijkspel in de laatste wedstrijd, thuis tegen Baarlo 3, de poulewinnaar.

Heythuysen 3 heeft de tweede bekerwedstrijd thuis tegen DESM 4 met 5-2 verloren, waardoor de bus naar de Kuip in mei 2021 kan worden afgezegd. Sjoerd Evers scoorde tweemaal.

Heythuysen 4 speelde een oefenduel uit tegen VV HEBES 3 en het bleef bij 0-0. Een forse tegenvaller was het uitvallen van Hamid Abajtit met een zware knieblessure. We wensen Hamid beterschap en een voorspoedig herstel.

JEUGD
De JO19-1 t/m JO13-2 speelden wederom voor de beker. De JO19-1 verloor uit kansloos met 7-0 van DESM JO19-1.
De JO15-1 speelde thuis de derby tegen Haelen JO15-1. Bij de ranjapauze stonden de gasten al met 4-0 voor. In de tweede helft gaf Heitse beter tegenspel. Femke Schreurs bepaalde de eindstand op een 1-4 nederlaag. Lars Nieskens raakte in het tweede bedrijf nog een keer de lat.
De JO15-2 begon sterk aan de bekercampagne en versloeg uit RKMSV JO15-2 met 12-0. De doelpuntenmakers waren Philippe Wetzels (3x), Sil Backus (2x), Johnny Coenen (2x), Victor Nicolai (2x), Ruben van Rooijen (2x) en Samir al Suleiman (1x).
De JO13-2 speelde twee bekerwedstrijden. Afgelopen woensdag werd thuis eenvoudig SV Leveroy JO13-1 met 7-1 verslagen door treffers van Daan Vullers (3x), Lars Stakenborg (3x) en Jorn v.d. Ven (1x, een puike kopbal).
De tweede bekermatch werd eveneens in winst omgezet. Uit werd HBSV JO13-1 met 2-0 verslagen. In de eerste helft had Heitse moeite met het fysieke spel van de thuisclub. Na 20 minuten werd Lars Stakenborg na een mooie actie onderuit gehaald. De toegekende pingel werd door Daan Vullers feilloos raak geschoten. In de tweede helft ging Heitse beter voetballen en gaf achterin niks weg. Alexander Lotsch en Keano Suylen speelden een puike wedstrijd. Na vele kansen wist andermaal Daan Vullers de 2-0 te scoren. Al met al een meer dan verdiende overwinning.
De JO13-2 kon de zege van afgelopen week thuis tegen MVC’19 JO13-2 geen vervolg geven. Na 60 minuten stond er 4-0 verlies op het scorebord.
De JO11-1 t/m JO9-1 kwamen in actie voor de wedstrijden van de eerste fase in de competitie. De JO11-1 zegevierde uit met duidelijke 15-0 cijfers over RKSVO JO11-1. De JO11-1 speelde een ijzersterke wedstrijd met fraaie combinatiespel.
De JO11-2 leed na een waar spektakelstuk een nipte 7-6 uitnederlaag tegen FCV-Venlo JO11-3. Een gelijkspel had de verhoudingen beter weergegeven. Vinn Nelissen (2x), Givanny Knoops (2x), Jayden van Berlo (1x) en Sem Somers (1x) waren trefzeker.
Het meisjesteam leed thuis een ruime 15-2 verlies tegen FC Oda JO11-2. Miena Coenen en Sue Gijsen waren succesvol.
De JO9-1 verloor uit na een puike wedstrijd met 8-6 van Brevendia JO9-2. Wessel van Rooijen (3x), Vinjo v.d. Broek (2x) en Pim van Goor (1x) troffen doel.