Uitnodiging Algemene Ledenvergadering

Geacht (ere)lid,

Hierbij nodigen wij je uit voor de aanstaande Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, welke zal worden gehouden in de kantine op vrijdag 25 september 2020. Aanvang 20.00 uur.

De agenda en bijbehorende vergaderstukken treft u als bijlage bij dit bericht. Om de stukken te kunnen downloaden heeft u een code nodig. Deze is separaat via de secretaris per mail toegezonden aan de leden.

Aanmelding verplicht in verband met corona

In verband met de geldende beperkingen vanwege corona, stellen wij voorafgaande aanmelding voor deze vergadering verplicht. Alleen dan kunnen wij ervoor zorgen dat er op een verantwoorde wijze wordt vergaderd en de gepaste voorbereidingen kunnen worden getroffen voor een soepel en veilig verloop van de bijeenkomst.

Aanmelden kan gemakkelijk via onderstaande aanmeldbutton. U kunt de button ook gebruiken om u af te melden.

Mocht het niet lukken, laat het dan even weten via secretaris@svheythuysen.nl

>> Meld u hier aan voor de Algemene Ledenvergadering

Bijlagen

Download uitnodiging (Pdf)