Zoals jullie ongetwijfeld weten heeft het kabinet afgelopen maandag aanvullende maatregelen in de strijd tegen het coronavirus aangekondigd. Dit heeft ook consequenties voor de wedstrijden.
Vanaf zaterdag 3 oktober geldt in ieder geval tot en met 20 oktober het navolgende:

Kleedkamers en douches van onze accommodaties kunnen gebruikt worden. Voor 18 jaar en ouder geldt, houd hierbij de 1,5 meter afstand. Houd hierbij rekening met de richtlijn om direct na de wedstrijd de accommodatie te verlaten.

De kantine op onze sportpark blijft in ieder geval t/m 20 oktober gesloten. Tijdens de rust van de wedstrijden krijgen de teams de gebruikelijke thee en ranja. We zullen zorgen dat de stafleden/ scheidsrechters en eventueel bestuursleden en chauffeurs tegenpartij een kopje koffie of thee krijgen aangeboden.

Toeschouwers zijn niet meer toegestaan. Dat geldt ook voor ouders die de jeugd naar de thuiswedstrijd brengen. Uitzondering is dat de ouders/verzorgers van spelers met een beperking wel bij wedstrijden worden toegelaten. Geblesseerde spelers mogen niet naar de wedstrijd komen kijken daar zij geen noodzakelijke rol bij de wedstrijd hebben.
Bij thuiswedstrijd van ons standaardteam zijn naast spelers en staf ook bestuursleden van de tegenpartij welkom.

Bij uitwedstrijden van jeugdteams (ook O19) vallen de benodigde chauffeurs onder teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar  de wedstrijd;

Stafleden, officials, vrijwilligers, coaches en medewerkers die een rol hebben bij wedstrijden mogen aanwezig zijn en worden niet gezien als publiek.

Na afloop van de wedstrijden dienen de spelers direct te gaan douchen en verlaten daarna ons complex.

Het verzamelen voor uitwedstrijden gebeurt zoveel mogelijk op ons parkeerplaats. Na terugkomst van de uitwedstrijd pakt men direct de fiets of auto en verlaat ons complex.

Het belangrijkste wat reeds vaker gecommuniceerd is: gebruik je gezond verstand en neem je verantwoordelijkheid!

Tot slot hopen wij dat deze maatregelen slechts tijdelijk zijn en dat we weer snel publiek welkom mogen heten.
Blijf gezond!

Klik op onderstaande link voor veelgestelde vragen betreffende coronavirus en voetbal.