Beste jeugdleden/ouders,

Komende 2 zaterdagen vindt het 2-daags “Corona 4 tegen 4 toernooi” voor alle jeugdteams plaats. Graag geven wij jullie wat praktische informatie:

Datums

Zaterdag 31 oktober en 7 november

Toernooi-opzet

Alle teams hebben 5 of 6 spelers (er is geen keeper). De indeling wordt op de eerste dag bekend gemaakt. De rest van het toernooi blijven de teams in dezelfde samenstelling spelen. De wedstrijden duren 15 minuten (4 tegen 4). Er is een poule-indeling gemaakt.

Voor elke gewonnen wedstrijd staan 3 punten, bij gelijkspel krijgt elk team 1 punt. Het verliezende team krijgt geen punten.

Aan het einde van de tweede dag is de prijsuitreiking.

Bij de JO9-JO11 hebben alle teams een begeleider. Bij de andere teams wordt een aanvoerder benoemd, die de verantwoordelijkheid heeft voor het team en er voor zorgt dat het team steeds op tijd bij de volgende wedstrijd is.

Tijdstip aanwezig

De teams worden (gekleed in sporttenue) uiterlijk op de volgende tijdstip verwacht op de sportaccommodatie:

JO9-JO11: 9.15 u.

JO13-JO15: 11.15 u.

JO17-JO19: 13.15 u.

De eindtijden zijn als volgt:

JO9-JO11: +/- 11.00 u.

JO13-JO15: +/- 13.00 u.

JO17-JO19: +/- 15.00 u.

Corona-maatregelen

Bij aankomst op de accommodatie vragen wij iedereen zijn/haar handen te desinfecteren. Uiteraard vragen wij ook iedereen met klachten of vanwege de andere bekende Corona-criteria thuis te blijven (graag wel zo snel mogelijk afmelden bij je trainer). Zie ook deze link: https://nocnsf.nl/media/3644/covid-19-poster-richtlijnen-sportaccommodatie-v0610-lr.pdf

Na afloop wordt iedereen gevraagd om de accommodatie direct te verlaten. Ouders: graag rond de bovengenoemde eindtijden aanwezig zijn indien je je zoon/dochter komt ophalen.

NB: de kans is aanwezig dat de 2e toernooidag geen doorgang kan vinden als het kabinet volgende week besluit tot aanvullende maatregelen. Wij zullen dit dan meteen communiceren op de website. Uiteraard hopen wij dat dit niet gaat gebeuren.

Verzorging

De kantine en kleedkamers zijn gesloten. Graag thuis omkleden. Tijdens het toernooi wordt voor drinken gezorgd.

Indien nodig kan gebruik worden gemaakt van het toilet in de gang van de kantine-ingang.

Uitslagen en standen

Na elke toernooidag worden de uitslagen en standen zo snel mogelijk op de website gepubliceerd. Na de tweede dag wordt uiteraard de eindstand vermeld.

Contactgegevens

De toernooileiding is voor noodgevallen bereikbaar op de volgende mobiele nummers:

06-50524586 of 06-11912477

Wij wensen iedereen 2 mooie en plezierige toernooidagen toe!

De toernooi-commissie