In week 30 van de zomervakantie, van 27 t/m 30 juli 2021, vindt op Sportpark Molenhoek in Heythuysen de derde editie van de Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen powered by Robey plaats! Vier dagen boordevol voetbaltrainingen en voetbalspellen, voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar! Elke dag van 9:30 uur tot 15:30 uur.

Tijdens de Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen speelt uw kind niet alleen leuke voetbalspellen maar neemt het ook deel aan uitdagende voetbaltrainingen. De Jumbo Heerschap Heythuysen Voetbaldagen staan onder leiding van gediplomeerde voetbaltrainers.

Wij vinden naast het aanbieden van uitdagende voetbaltrainingen en leuke voetbalspellen, het ook belangrijk dat er gezonde voeding aangeboden wordt aan de kinderen tijdens deze sportieve dagen. Naast een gezonde lunch bieden we ook dagelijks fruit aan.

De kosten voor deze 4 geweldige voetbaldagen bedragen slechts 69 euro! (inclusief voetbalshirt, dagelijkse lunch, drinken en fruit). Er zijn maar een beperkt aantal plekjes beschikbaar voor deze toffe voetbaldagen, wacht daarom niet te lang met aanmelden!

Aanmelden kan via www.football4fun.nl, onder het kopje voetbaldagen staat het aanmeldformulier.

Wij werken samen met Stichting Leergeld en het Jeugdfonds Cultuur Limburg & Jeugdfonds Sport Limburg, ouders/verzorgers die ervoor in aanmerking komen kunnen het inschrijfgeld voor de voetbaldagen vergoed krijgen. Neem hiervoor contact op met een van beide organisaties om erachter te komen of u hiervoor in aanmerking komt.