Beste leden en vrijwilligers,

Het jaar nadert zijn einde en het leek ons als bestuur goed om even een kleine terugblik op het jaar te geven.

Het was een verschrikkelijk voetbaljaar kunnen we wel stellen. Zeker voor de volwassenen was het kommer en kwel. Trainen was in de 2e Corona-periode gelukkig nog wel toegestaan, maar de beperkingen zijn zodanig dat de lol er snel af is. Uiteindelijk wil je toch wedstrijden spelen en je daar op richten.

Reikhalzend kijken we daarom uit naar de hervatting van de competities, zowel bij de jeugd als de senioren. Helaas is het op dit moment nog hoogst onzeker of we in januari weer meer kunnen en mogen en moeten we zelfs vrezen voor het ergste.

Corona is niet goed voor het verenigingsleven. Toch hebben we geprobeerd, met name bij de jeugd, om het clubgevoel levendig te houden. We zagen een mooi 4 tegen 4 toernooi, gevolgd door een leuke activiteit in het dorp: het trapveldjes-toernooi.

Commissies

De commissies zijn hier en daar sluimerend aan het werk gebleven. Uiteraard hebben zij ook last van de geldende beperkingen en vielen we uiteindelijk weer terug op het online vergaderen, wat functioneel maar ontegenzeggelijk minder gezellig is. De sponsorcommissie is nog druk bezig met het in goede banen leiden van alle nieuwe sponsorafspraken. De nieuwe clubkleding is breed uitgezet in de vereniging en maakt dat veel teams er inmiddels “als door een ringetje te halen” uitzien.

De PR-commissie werkt achter de schermen nog aan de website en de verdere invoering van de digitale media. De activiteitencommissie daarentegen kan helaas weinig doen, zelfs niet concreet bezig gaan met de kalender voor volgend jaar.

De in september gevormde jubileumcommissie is druk aan het werk. Binnenkort zal de voorzitter Evert Bergervoet de eerste contouren van het jubileumprogramma gaan bespreken met het bestuur.

De kantinecommissie ligt plat. Geen kantine, geen werk.

De commissie voetbaltechnische zaken probeert impulsen te geven aan het verbeteren van de voetbal-organisatie.

De materiaalcommissie werkt op dit moment nog aan het plan voor groot onderhoud van de accommodatie en komt binnenkort met een concrete invulling hiervoor.

Het bestuur richt zich op de lopende zaken en doet waar mogelijk een beroep op de financiële regelingen vanuit de overheid.

We liggen dus niet helemaal stil, maar iedereen kijkt uit naar dat moment dat we weer “normaal” een vereniging kunnen zijn. Een pilsje na een zwaar bevochten overwinning, het napraten met elkaar of het nagenieten met een mooie wedstrijd op het grote scherm.