Beste leden en vrijwilligers,

Het jaar nadert zijn einde en het leek ons als bestuur goed om even een kleine terugblik op het jaar te geven.

Het was een verschrikkelijk voetbaljaar kunnen we wel stellen. Zeker voor de volwassenen was het kommer en kwel. Trainen was in de 2e Corona-periode gelukkig nog wel toegestaan, maar de beperkingen zijn zodanig dat de lol er snel af is. Uiteindelijk wil je toch wedstrijden spelen en je daar op richten.

Reikhalzend kijken we daarom uit naar de hervatting van de competities, zowel bij de jeugd als de senioren. Helaas is het op dit moment nog hoogst onzeker of we in januari weer meer kunnen en mogen en moeten we zelfs vrezen voor het ergste.

Corona is niet goed voor het verenigingsleven. Toch hebben we geprobeerd, met name bij de jeugd, om het clubgevoel levendig te houden. We zagen een mooi 4 tegen 4 toernooi, gevolgd door een leuke activiteit in het dorp: het trapveldjes-toernooi.

Commissies

De commissies zijn hier en daar sluimerend aan het werk gebleven. Uiteraard hebben zij ook last van de geldende beperkingen en vielen we uiteindelijk weer terug op het online vergaderen, wat functioneel maar ontegenzeggelijk minder gezellig is. De sponsorcommissie is nog druk bezig met het in goede banen leiden van alle nieuwe sponsorafspraken. De nieuwe clubkleding is breed uitgezet in de vereniging en maakt dat veel teams er inmiddels “als door een ringetje te halen” uitzien.

De PR-commissie werkt achter de schermen nog aan de website en de verdere invoering van de digitale media. De activiteitencommissie daarentegen kan helaas weinig doen, zelfs niet concreet bezig gaan met de kalender voor volgend jaar.

De in september gevormde jubileumcommissie is druk aan het werk. Binnenkort zal de voorzitter Evert Bergervoet de eerste contouren van het jubileumprogramma gaan bespreken met het bestuur.

De kantinecommissie ligt plat. Geen kantine, geen werk.

De commissie voetbaltechnische zaken probeert impulsen te geven aan het verbeteren van de voetbal-organisatie.

De materiaalcommissie werkt op dit moment nog aan het plan voor groot onderhoud van de accommodatie en komt binnenkort met een concrete invulling hiervoor.

Het bestuur richt zich op de lopende zaken en doet waar mogelijk een beroep op de financiële regelingen vanuit de overheid.

We liggen dus niet helemaal stil, maar iedereen kijkt uit naar dat moment dat we weer “normaal” een vereniging kunnen zijn. Een pilsje na een zwaar bevochten overwinning, het napraten met elkaar of het nagenieten met een mooie wedstrijd op het grote scherm.

Laatste nieuws

Technische staf selectie
Na een evaluatiegesprek tussen het bestuur en hoofdtrainer Brahim Akechtabou hebben beide partijen besloten het huidige contract te verlengen met een jaar. Dat betekent dat Brahim ook in het voetbalseizoen 2021/2022 trainer zal zijn van de selectie. Ook assistent-trainer/speler Koen Stoop en de overige stafleden zullen in het volgende seizoen hun rol bij S.V. Heythuysen blijven vervullen. Uiteraard zijn wij daar blij mee en kijken we uit naar de voortzetting van de samenwerking.

Hervatten trainingen
De trainingen voor de jeugd worden (zoals het er nu uitziet) hervat op 11 januari 2021. Houd de website in de gaten voor de laatste update.

Nieuwe clubsokken
Als het goed is komen de nieuwe STANNO-clubsokken met logo een dezer dagen binnen. We hopen in het nieuwe jaar zo snel mogelijk alles op een rijtje te zetten als het gaat om het bestellen van clubkleding via ons eigen portaal. Het liefst koppelen we daar een fysieke bijeenkomst aan om uitleg te geven aan spelers/ouders, maar dat was tot nu toe steeds onmogelijk door Corona. Houd de website in de gaten voor de berichtgeving hierover.

 

 

 

 

 

 

Nieuwjaars Drive Through

De traditionele nieuwjaarsreceptie kan niet doorgaan. Maar we hebben besloten deze in een ander jasje te steken: een nieuwjaars Drive-through!

Datum: zondag 24 januari 2021, van 14.30-16.00 uur.

Wat is het plan?
We nodigen alle vrijwilligers en staf uit om met de auto langs de unieke nieuwjaars-stand van S.V. Heythuysen te paraderen. Het voltallige bestuur zal dan op gepaste wijze van elkaar en van de auto’s een symbolische toost uitbrengen op het nieuwe jaar!

Alle vrijwilligers krijgen op die middag de jaarlijkse vrijwilligersattentie uitgereikt.

Traditioneel worden tijdens de nieuwjaarsreceptie ook de jubilarissen in het zonnetje gezet. We zullen dit moeten uitstellen tot een nadere datum waarop we dit op een gepaste manier in de kantine kunnen doen. Begin januari zullen we vooruitlopend daarop de jubilarissen wel alvast “eren” met een uitgebreid nieuwsbericht.

Spelregels Drive through
De volgende spelregels moeten ervoor zorgen dat deze activiteit Corona-proof kan worden georganiseerd:

  • Kom alleen met de auto;
  • Volwassen inzittenden mogen niet ter plaatse uitstappen;
  • Van elke auto met inzittenden maken we een leuke foto. Deze zullen we later op de website publiceren (zonder zichtbaar kenteken). Neem zoveel mogelijk S.V. Heythuysen attributen mee, trek S.V. Heythuysen-kleding aan. De mooiste versierde auto krijgt een mooie prijs!
  • Draag een mondmasker in de auto en houd je aan de op dat moment geldende regels v.w.b. de samenstelling van de inzittenden

We hopen op een lange file op het parkeerterrein voor de kantine!

NB: Het doorgaan van deze nieuwjaars drive-through zal helaas ook afhangen van de Corona-beperkingen die op dat moment gelden. Bij een verlenging van de huidige strenge lockdown zijn we mogelijk genoodzaakt de activiteit te verschuiven naar een latere datum. Dit zullen we tijdig bekend maken op de website.

Kerstwens

Tot slot wensen wij jullie allemaal fijne feestdagen en een Corona-vrije overgang naar het hopelijk mooie, nieuwe (voetbal)jaar 2021!

 

 

 

 

 

 

Bestuur S.V. Heythuysen