Beste ouder(s)/verzorger(s),

Na overleg met onze partnerverenigingen RKMSV, SV PANNINGEN en SV HEYTHUYSEN hebben we moeten besluiten om de clinics in de Carnavalsvakantie te verplaatsen, dit omdat er heel veel sneeuw op de velden ligt en deze vanwege de temperaturen daar nog enige tijd zal blijven liggen. Hierdoor is het niet mogelijk om te voetballen op de velden en hebben we moeten doen besluiten om onze toffe clinics te verplaatsen. Gelukkig hebben we in overleg met onze partnerverenigingen snel 2 nieuwe data kunnen vinden.

Nieuwe data:
Zaterdag 13 maart RKMSV: 13:30 uur tot 16:00 uur
Zondag 14 maart SV HEYTHUYSEN 10:00 uur tot 12:30 uur
Zondag 14 maart SV PANNINGEN 14:00 tot 16:30 uur

Wat moet u doen als uw kind op de nieuwe datum naar dezelfde locatie komt?
– dan hoeft u helemaal niets te doen, uw kind staat dan gewoon op de lijst voor de nieuwe datum op de dezelfde locatie.

Wat moet u doen als uw kind niet meer kan op de nieuwe datum van de door u gekozen locatie?
– u kunt er dan voor kiezen om uw kind aan te melden voor een andere locatie, mits daar nog plaats is. Dit kan door een berichtje te sturen naar 06-22062076.
– of u kunt het reeds betaalde inschrijfgeld terugvragen middels een Betaalverzoek/Tikkie naar 06-22062076 met daarin duidelijk de naam en de geboortedatum van de deelnemer vermeld, wij zullen dan direct het reeds betaalde inschrijfgeld overmaken.

Wij hopen jullie kinderen allemaal welkom te heten tijdens een van onze toffe clinics!

Met sportieve groet,