Zondag 21 februari wordt ons erelid en oud voorzitter Lei Hendriks 80.
Lei werd in 1952 lid van onze vereniging, derhalve is hij het volgende jaar 70 jaar lid van de club!
Na zijn voetbalcarrière (met o.a. het kampioenschap van Heythuysen 1 in het seizoen 1961-1962) kreeg hij in 1963 de coördinatie van de jeugdafdeling in handen. Hij heeft de jeugdafdeling op poten gezet. Jarenlang is hij jeugdvoorzitter geweest.
In 1967 trad Lei tot het bestuur toe. Van 1988 tot 2003 was Lei voorzitter van SV Heythuysen. Lei heeft zich o.a. voor sportkampen, kerstzaalvoetbaltoernooien, boerenbruiloften en de KNVB voetbaldagen ingezet. Bij de opening van ons huidig sportpark op 10 augustus 2002 kreeg Lei een lintje. Op 16 oktober 2003 werd Lei bij zijn afscheid van het bestuur tot erelid benoemd.
Nog altijd is Lei zeer in ons club geïnteresseerd. Hij bezoek nog regelmatig wedstrijden van ons standaardteam. Voor een van de toekomstige thuiswedstrijden van Heythuysen 1 schenkt Lei de wedstrijdbal, waarvoor onze dank.
We wensen Lei een mooie verjaardag in goede gezondheid en hopen hem nog vele jaren op ons sportpark te mogen begroeten.