Update Paaseierentoernooi zaterdagen 3 en 10 april

Beste jeugdleden/ouders,

Komende 2 zaterdagen vindt het 2-daags Paaseierentoernooi voor alle jeugdteams t/m de JO15-1 plaats. Graag geven wij jullie wat praktische informatie:

Datums

Zaterdagen 3 en 10 april

Toernooi-opzet

Alle teams hebben 5 of 6 spelers (er is geen keeper). De indeling wordt op de eerste dag bekend gemaakt. De rest van het toernooi blijven de teams in dezelfde samenstelling spelen. Er is een poule-indeling gemaakt.

Voor elke gewonnen wedstrijd staan 3 punten, bij gelijkspel krijgt elk team 1 punt. Het verliezende team krijgt geen punten.

Aan het einde van de tweede dag is de prijsuitreiking.

Bij de Mini’s-JO8 en JO9-JO11 toernooien hebben alle teams een begeleider. Bij de andere teams wordt een aanvoerder benoemd, die de verantwoordelijkheid heeft voor het team en er voor zorgt dat het team steeds op tijd bij de volgende wedstrijd is.

Tijdstip aanwezig

De teams worden (gekleed in sporttenue) uiterlijk op de volgende tijdstip verwacht op de sportaccommodatie:

Mini’s-JO8: 09.15 u.

JO9-JO11: 10.45 u.

JO13-JO15: 12.45 u.

De eindtijden zijn als volgt:

Mini’s-JO8: +/- 10.30 u.

JO9-JO11: +/- 12.30 u.

JO13-JO15: +/- 14.30 u.

Corona-maatregelen

Bij aankomst op de accommodatie vragen wij iedereen zijn/haar handen te desinfecteren. Uiteraard vragen wij ook iedereen met klachten of vanwege de andere bekende Corona-criteria thuis te blijven (graag wel zo snel mogelijk afmelden bij je trainer).
Na afloop wordt iedereen gevraagd om de accommodatie direct te verlaten. Ouders: graag rond de bovengenoemde eindtijden aanwezig zijn indien je je zoon/dochter komt ophalen.

Verzorging

De kantine en kleedkamers zijn gesloten. Graag thuis omkleden. Tijdens het toernooi wordt voor drinken gezorgd.

Indien nodig kan gebruik worden gemaakt van het toilet in de gang van de kantine-ingang.

Uitslagen en standen

Na elke toernooidag worden de uitslagen en standen zo snel mogelijk op de website gepubliceerd. Na de tweede dag wordt uiteraard de eindstand vermeld.

Contactgegevens

De toernooileiding is voor noodgevallen bereikbaar op de volgende mobiele nummers:

06-51087837 of 0475-492820

Wij wensen iedereen 2 mooie en plezierige toernooidagen toe!

De toernooi-commissie

Door |2021-04-02T11:30:52+02:00april 2nd, 2021|Nieuws|0 Reacties

Deel dit bericht, kies je favoriete media!

Ga naar de bovenkant