Beste jeugdleden en jeugdtrainers,

Dit jaar starten we met een ludieke nieuwe activiteit, namelijk de verkoop van verse tulpen voor Moederdag. Deze tulpen worden aan ons tegen kostprijs geleverd in een samenwerking met TulipTukTuk en een regionale tulpenkweker. Met de opbrengst van deze actie kunnen we op een mooie manier onze clubkas versterken, waarmee we vervolgens nieuwe trainingsmiddelen kunnen aanschaffen (zoals b.v. nieuwe doeltjes).

Wat is de bedoeling?

Wij nodigen alle jeugdleden tot en met O19 uit om familieleden, buren, kennissen en vrienden te benaderen en ze te vragen of ze een bos mooi tulpen (10 stelen) willen kopen voor Moederdag. Uiteraard is het belangrijk om daarbij te vermelden dat ze hiermee de voetbalvereniging financieel steunen.

De bestelde tulpen worden dan op vrijdagmiddag 7 mei tussen 15.00 -17.00 uur geleverd aan het betreffende jeugdlid, die ze vervolgens kan rondbrengen naar zijn “klanten”.

PS: Je mag ook zelf een bos tulpen kopen voor een ander, bijvoorbeeld je moeder.

Hoe werkt het?

Je krijgt van ons een bestellijst, waarop je de bestellingen kunt noteren. Je mag maximaal 2 bossen per huishouden verkopen. De tulpen kosten 4 euro per bos en dienen CONTANT te worden afgerekend bij de bestelling.

Het bestelformulier lever je, samen met het ontvangen geld (in een gesloten envelop), uiterlijk woensdag 28 april in op de voetbalclub. Wij verzamelen alle bestellingen en zorgen ervoor dat je de verse tulpen keurig krijgt aangeleverd in een foliehoes samen met een flyer van SV Heythuysen, waarmee we de kopers bedanken voor hun aankoop en de steun aan onze club.

De ophaal locatie is bij de kantine buiten. Het oorspronkelijke formulier krijg je terug met de bestelde tulpen.

0 bossen
Gaan we het halen? Doe je best!

Tips:

• Neem als je de tulpen op 7 mei komt halen een emmer mee, zodat je ze daarin kunt zetten als je ze mee naar huis neemt.
  • Zet de tulpen als je ze pas op zaterdag of zondag uitlevert zo koel mogelijk, bijvoorbeeld ’s nachts in de buitenlucht. Dan blijven ze langer goed (en denk aan het water in de emmer).

Prijzen

We loven 3 mooie prijzen uit voor de 3 jeugdleden die de meeste bestellingen hebben verzameld. Deze prijzen zijn:

• 1e prijs: voetbalshirt van je favoriete club (voucher)
  • 2e prijs: waardebon, te besteden bij Verheggen Mode
  • 3e prijs: Derbystar voetbal

Daarnaast is er ook een teamprijs! We tellen van maximaal 7 spelers van een team hoeveel tulpen zij samen hebben verkocht. Alle spelers van het winnende team die hebben mee-verkocht krijgen de nieuwe clubsokken met clublogo.

Voorbeeld: een team heeft 11 spelers, waarvan er 9 hebben meegedaan aan de tulpenverkoop. Van dit team tellen we alle verkochte tulpen van de 7 best verkopende spelers in dit team bij elkaar op. Het team dat van zijn beste 7 spelers de meeste tulpen heeft verkocht, wint. In dit voorbeeld-team krijgen 9 spelers clubsokken. De 2 spelers die niet hebben meegedaan krijgen niets.

De prijswinnaars worden op maandag 3 mei bekend gemaakt op de website en mogen hun prijs in ontvangst komen nemen op vrijdag als ze hun tulpen komen afhalen.

Tot slot

Dit is een mooie nieuwe actie, die als het aan ons ligt gaat uitgroeien tot een jaarlijkse traditie, waarbij we ons als vereniging van onze beste kant laten zien in het dorp en daarbij niet te vergeten hopelijk een mooi bedrag binnenhalen voor de club.

Doe mee! WIJ REKENEN OP ZEKER 500 BOSSEN!!!

Namens het bestuur,
Team Tulpenactie Moederdag 2021